Запознах се с едно момче в интернет,супер учтив е,сериозен,но проблема е че той няма опит с момичетата и сигурно е срамежлив,а аз не знам как да подходя към него.Познаваме се от 1 седмица,много лесно влюбчива съм и чувствам че той е мой тип,но не знам дали има интерес към мен примерно когато го попитам какво прави той само отговаря без да попита мен аз какво правя,винаги му пиша първа а той показва радост,ще ми пише първи само ако аз предишната вечер съм му казала ако искаш пиши утре,вчера щяхме да се срещнем той е от друг град и дойде в моя по работа само че не успяхме заради мен а искахме,поне така мисля.Та въпроса ми е как да подходя към него личи че няма опит с момичетата дори си призна.Усещам че все още ми няма доверие (нормално),вече от един,два дни започна да ме пита аз какво правя.Но наистина не знам как да подходя към него,опитах се да флиртувам на него не му направи впечатление,започнах да говоря сериозни теми а това му хареса както казах сериозен е,но вече не знам каква тема да подхвана за да се отпусне,нахална ли съм към него,притискам ли го не знам.Просто до сега не съм се сблъсквала с такива момчета и не знам как да подходя,помогнете ми