.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    dreamerr13
    Guest

Post Ужасната ми коса

Здравейте! Имам един проблем заради косата ми. Тя е къдрава и просто се чудя как да я държа. Повечето време съм с вързана коса понеже ходя на тренировки, а и плюс това, така ми е по-удобно. Но когато човек хареса някого, не мисля че ще го впечатли с вързаната коса ;д Всички приятелки ми казват, че косата ми е хубава, но аз не я харесвам. По принцип когато е права се спуска около педя над кръста ми, но когато ми е къдава изглежда супер късата, както и мнго бухнала. Вече не знам какво да я правя :/ Моля ви, дайте ми някакво лесно изпълнимо предложение

Град
    bulgariq
    Според мен имаш страхотна коса... аз знаеш ли колко се старая с всякаква козметика да си направя косата да бухнала и да изглежда гъста,а още повече че е дълга.СТРАХОТНО

Повече от фен Аватара на rositzza
    Пробвала ли си да я оформиш с пяна

Винаги съм намирала гъстата къдрава коса за чар, придава топло излъчване ако е съвсем бухнала - ползвай пяна или я мий с шампоан за изправяне (Нивеа) Далеч от изправяне е ефектът му, но заглажда косъма и не ти е толкова рошава косата

Мега фен Аватара на strawberry88
    Къдравите коси са най-яки !!! :Д <3 Просто се грижи повече за нея и ще изглежда супер. Слагай балсам/маска и задължително някакво масло (може и преди баня, може и след, но само по краищата няколко капки, за да не се омазни). Погледни темата ''Всичко за косата''.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто се грижи повече за нея слагай и бълсам и маски и без преси и такива работи за да не си я изтощаваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си