Ти може да искаш нещо много силно, но то не означава, че задължително ще го получиш. Трябва да си поставиш някаква граница и да се откажеш след като я преминеш.
Ако бях на твое място, щях да й се обидя. Ето защо:
Когато се разкриеш на някого, въпрос на уважение е и той да се разкрие толкова. Не е нужно човекът да каже, че също те харесва, ами просто да бъде откровен.
Ти си й предложил "да пробвате" (бтв аз също бих го предложил) и тя се е съгласила, но спомни си как. Май не с кой знае какво желание, но и без да казва, че не те харесва - бяга от конкретното и това да бъде напълно откровена.
И това с прегръдката... Дори хора, които са приятели, би трябвало да се прегръщат. Не би било престъпване на чувствата й към онзи другия. Ако има проблем с това да те прегърне, наистина бива да се зачудиш колко сте приятели.
И накрая:
На мен ми изглежда сякаш те използва. Ей така, иска разни хора да я харесват. Това означава да не ги отблъсква отвсякъде, ами да им оставя някаква надежда. В същото време не иска да е с теб. Явяваш се нещо средно между резервен вариант и обожател, който не получава нищо в замяна.
Наистина "я отеби" (добре написано ) . Може и да й кажеш защо.