Първоначално написано от
ninja89
Здравейте,
С едно момиче се познаваме от около година и половина. Момичето много ми допадаше, всичко изглеждаше добре на пръв поглед - закачки, смях, бъбрене до късно и т.н. След около 4 месеца реших да й намекна, че много я харесвам, но тя ме отряза, защото е имало друг, който обича. До колкото знам, любовта им е невъзможна, баща й не иска това момче и така разбирам, че тя е била принудена да избира между него и семейството си. Разбира се, избрала семейството си, но тя продължава да си пише и чува с него. Не са гаджета, той е от друга страна, не знам дали въобще се виждат.. След този момент го приех, казах си, ще се откажа от нея, не й пишех, не я търсех. След това тя сама ми писа, от тогава пак си пишем и говорим, не можех да я питам какво става с тях, правих опити за комплименти, и този път не ме режеше като преди. Логично е да си помисля, че се е отказала от него.. Видяхме се с нея и наживо, още повече ми хареса, и като човек страшно много ми допада. Но за съжаление след срещата тя не ме потърси, нищо.. Аз нахалствах, търсех я и т.н. Един ден не издържах и й казах какво изпитвам към нея и тогава тя ми каза, че все още иска него.. Опитвам се да й обясня, че с него няма как да стане, освен ако не зачеркне семейството си.. Поисках да ни даде шанс, да опитаме. Тя ми каза, че съм много добър човек, всичко е тип-топ, просто я няма тръпката от нейна страна.. Осмели се и реши да пробваме.. Онзи ден се видяхме пак, опитах се да я прегърна, но тя се дърпа. Не мога да разбера как може да опита да изпитва нещо към мен, след като гради стени между нас.. Попитах я гледайки я в очите, продължаваме ли да пробваме или е до тук, тя каза не знам, нямам си на идея.. И от тогава пак нищо, ни вест ни кост.. Вече взе да ми омръзва да я чакам, страшно много я обичам. Ситуацията е такава, че те двамата се обичат, но семейството не позволява, а от друга страна само аз я обичам а тя ме намира за мн добър и няма да има проблеми от към семейството й, но я няма тръпката.. До колкото знам от други лица, е казала, че някой ден може да стане с мен.. Но до кога да чакам? В момента не мога да си и помисля да съм с друга, но е и глупаво да я чакам, и то пак не знам какво ще стане. Още повече, че тя как е сигурна, той като е на толкова километри от нея, че не излиза с други и не си я държи просто като резерва? Редно ли е насила постоянно аз да й пиша и да й напомням за себе си? Би ли имало ефект ако спра да й пиша и търся? Как бихте постъпили вие?
Благодаря предварително.