- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-ретардирал потребител?
Пиша щото ми е забавнона теб като ти е забавно да си инспектираш гъза с краставица , аз не ти се меся нали
![]()
плюс това за мен е обидни да ме сравняват с хора от по горе , това са талибаниказах го хиляда пъти поне и маймуна щеше да разбере
това са в повечето случаи цървули със сватбени обувки
и ако нямат хора зад гърба си са като едни уплашени момиченца
Много ти е поп-фолк мисленето, но определено всеки има какво да губи, а това с кланетата е още по-забавно. Помня преди много години като бяхме в един клуб, където някакви охранители се правеха на много велики и естествено се заядоха с един хърбав отворко. Е, после стана страшно като се разбра кой е татенцето, а най-веселото беше как патрулката седеше зад ъгъла и чакаше да свърши веселбата, а чак когато си тръгнаха всичко запалиха буркана и дойдоха със свирене на гуми.
Та, да... старото правило е, че когато си решил да го вадиш най-голям и да го мериш с всички, накрая се появява някой с по-голям.
Лейди,
може и да е тийнфорум, ама не забравяй, че едно време тук имаше бая тегави типове, които са лежали и по месеци в арестите, други си имат по емнайсе регистрации арести и т.н. и пак не заплашваха така наивно. То, всъщност ония най-лаещите като съм ги виждал наживо и бяха най-кротки и възпитани джентълмени.
хората са го казали , почнеш ли да отмъщаваш копай два гроба , тва не винаги е вярно но в повечето случаи да. другото е че трябва да си поне до някаква степен с нагласата че ще пострадаш понеже ако си мислиш че няма да ти се случи , ще се гипсираш от страх и няма да действаш
това за големия не съм го намерил все още , но аз за разлика от други хора го очаквам. когато го очакваш и се приготвяш и не подценяваш противника е по леко след това дори и да се окаже слаб
примерно какво става при мен скачат ми царвули и си мислят че съм по голям цървул от тях , оказва се че не съм и после да видиш колко е забавно за мен , аз и без тва се забавлявам в такива моментии за да не ме приравняват с останалите парцали се повтарям за пореден път , никой не съм нападнал без причина тук или навън
всеки си го е заслужил по някакъв начин
Самият факт, че заплашваш всички, че ще ги биеш, заради мнения в тийнфорум говорят друго. Всъщност доста неща показва това, но ще те оставя сам да разбереш как изглежда отстрани - на мен ми е весело. Както казах - толкова са ме били по форумите, че приличам на миришещо листче в момента.![]()
имаше подобен случай в един друг форум за автомобили където така много си отваряха устата и отиваха на срещи и там попаднаха на някой който бил еди къв си сега няма значение
не всеки е клавиатурен боецтова е някакъв мит процъфтял из форумното общество и той гласи щом имаш време за форум значи нямаш време за други неща следователно си мишок , ако нямаш време за форум следователно имаш за други неща следователно си огромен
много плоско мисленение всички по цял ден сърфираме из нета , да не говорим че всеки има пролука или почивни дни
всеки има малко време за губене в един момент
аз излизам после ще отговарям на постовете
колкото време ми изисква да си проверя имеила или да проверя някоя статия толкова е и за форума
Съвсем друго имах предвид, но явно няма да ме разбереш, че просто е мега жалкарско да заплашваш някакви хлапетии, че ще ги биеш, защото са ти се подиграли в някакъв форум и всъщност е доста смешно.
Още ли му обръщате внимание на този бургаски борец?
тва ти казвам и аз - знам какви хора са влизали и знам как са се държали те
затова ми е смешно като тръгнеш да заплашваш някой в тийн форум, заплахите не се раздават така на сульо и пульо пред всички, особено ако си способен да ги изпълниш
сигурно и в бгмама е толкова силен
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
шейдс, глупако, показваш колко прост и елементарен си
Мите..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Какви са тия боища, нападания, гробове?
Вие в тийн драма ли живеете или в турски сериал? Ебати фаталните.
виж как ще стане , аз тук мога да си заплашвам колкото си искам , утре ако някой се спъне и си удари главата в бордюр напримерзначи ли че ще ме осъдят
моля ти се не ме разсмивай
другото нещо е че някои хора могат да си заплашват и да си изпълняват заканите понеже знаят че имат протекция , не визирам себе си просто констатирамтая тема мисля че е изчерпана и като цяло е много тъпа
и също мисля че днешните деца са много отворени , нямат дисциплина от родителите и отговарят на родителите си остро , дори псуват и обиждат като не им купят нещо или ги карат да ходят на училищемалко бои няя им дойде в повече
![]()
СОЛСАМЕ СОНСЛАМЕ КОНЦЛАГЕР СОЛНСЕЙЛ СОЛНСЛАЙНЕЙЛ СОНСЛЕЙЛГЕЙЛ СОНГЕЙЛ НАСРАНЕЙЛ , много ми се вързват понеже все още не знаят колко ми е крива мутратаходи да боравиш с отвертката на баща ти в гъза си , сон и гей
гей син ли си
или си посинял от ебане
клекалник еби са
темплар аз си лягам да стана по рано , до утре
much tough
very intimidation
so language
wow
Grumpy old madman
аре бе кога ще се трепете пуснал съм вече залаганията