- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-ретардирал потребител?
Ма чакай малко аз кога съм казал че ще те биямуааааааахахаха ти толкова ли си насранка че без да съм те заплашвал се подриска мухаха
![]()
Недей трепери така момче , аз снимката ти я постнах да видиш че е от лев и педесе
Аве я кажи откога слагат кастам ножове за 400долара в пакетчетата , кажи откъде да си купябрех тц тц
![]()
От моята фирма слагаме. продаваме ги на богати кодери с алфи.![]()
Grumpy old madman
че ти имаш и собствена фирма ли бретц бахти бизнесмена мноо си голям честно
ти богат кодер с алфа ли си![]()
http://imgur.com/a/cRcaR#27
това ти ли си![]()
![]()
![]()
![]()
значи погледа ти що е такъв бе момчегледаш като че ли 20 циганина са се изпразнили в подкрачната ти халка
а усмивката ти е като на педофил мастурбатор , не знам кое момиче ще ти върже ако я гледаш така
много бизнесменски дрехи и излъчване имаш , евала маняк си
я кажи тая снимка откъде е , ти в гората ли живееш
или там работиш
събираш листата и ги сортираш в кошове за боклук или друго
за телосложението ти и стойката няма да говоря повече че ми става жал
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
канус дрисириус къде избяга ве младежоела тук тъкмо загравях , що се насра
който се праи на отворен и напада пръв , трябва да очаква същото дори много по силно нападение
тва се отнася и за оная костенурка с източно германския кашон , той си отвори устата пръв и реши да излезе отворен пред форума-на батка , сега ще му бъде затворена устата с юмрук
![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
номинирам тоя некадърния рус идиот дето го баннаха 20 пъти и пак се напъва - shades, nosfgazati23 ли е къв е там жалкара,![]()
Dr. Gregory House
остави някъв контакт за връзка тъпир , преди да си тръгвам вечерта ще ти кажа къде да дойдешимай късмет да се подрискаш и да не се явиш ще разправям на целия форум каква си посранка
![]()
написах си телефона на лично , обади са в неделя и кажи сам ли ще дойдеш или с приятели да знам аз как да се потготвя
да пребиеш родителя си е голяма работа всички го знаем тва , по голям противник от баща ти няма , сега с още по голям кеф бих ти изблъскал кратуната![]()
Иибаси, ква надпревара... а дори още не е започнала същинската анкета...
ши дойда с астрата![]()