- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-ретардирал потребител?
мразя да си губя излишно времето , просто ще дойда ще те изритам в топките и ще го помниш цял живот , при много хора върши работапримерно като удариш кучето си по същия начин го помни и има респект
що реши че е от комплексиможе да е от за забавление примерно да обичам да се веселя и това да ми е начина за увеселение
на някои хора начина да се забавляват е да пият водка или да танцуват на пилона (тва си ти например) , аз си имам други хобита , капсулован помяр
![]()
дебел меджик за какви опити говориш бъди по ясен кюфте с лой![]()
Муаааааааааааааахахахаха по голяма лъжа през живота си не съм виждал
първо нямам никакъв интерес да зарибявам форумните момиченца които са девствени шматки или в най добрия случай през живота си не са видяли повече от един схлюпен цървулплюс тва не ги нареждам , дори бих казал че съм прекалено любезен с тях
псуват ме аз им отвръщам с приятни думи , тва го няма при други
виждаш ли сега как лъжеш и колко си прост и дебел
![]()
ахаха естествено че няма да си признаеш, жалко че не лъжа![]()
аз съм дебел така е а ти си нисък и мноо набит 145см gg
понеже не съм я питал дали е съгасна да споделя коя е няма да казвам засега ако не желае но че не лъжа сам знаеш джуджи
Тихо свиньо дебела
дай копни цитат щото ми е интересно от коя устичка е излязло това , или лъжеш или тази която го е написала това е много тъпа и лъже и ти си се вързал понеже си тъп , то даже от снимката ти се видя колко ти е празен погледа , кучето на съседите което е мелез с 3 крака гледа по умно![]()
хахахаха
между другото тъй като клюкариш няма да излезеш мъж ми още по голяма путаранка , ся ще ти се смеят всички ква си циганска порта наакана клюкарка
тва ли ти беше най доброто с което да ме нападнешмуахахха тва никога няма да ме жегне , единственото което ще ме обиди е маика ти да не си е избръснала краката като се подготви да я чукам , ама сигурен съм ще го направи
![]()
хахахахахахаха
пхах ще те нападам в интернет форум? тва е по твоята част г-н килър
и какво съм клюкарил, не съм казал коя е и няма да кажа, ако тя не желае, тва понеже викаше че имаш мноо фенки а се оказа друго
аз си лягам че ми стана тъпо не е интересно тая вечер изобщо , а ти отивай да ставаш отдушник на момичетаи да сглобяваш на баща ти насраните нискокачествени маси
Може да ползваш краката на масите да си масажираш аналния цилиндър , да го обработиш добре преди истинския полов акт който ще дойде след като осмучеш кура на баща ти
между другото сложи нещо меко на крака на масата да не си надереш гъза , после няя да можеш да сядаш и да пишеш във форума , знаем че по цял ден седиш у вас и без туи , втасал тутманик
![]()
за фенките чакай те още не са ме видяли на живо , то си е тяхна работа мен не ми пука да ти кажа , ти си тоя който ще се насере от кеф ако си уредят среща с него , а на мен ми е все тая , загоряла наденичко муаааааа бахти ща таркулна и няма да се спреш , ще спреш чак пограничните покраинини до кулата , тъпо сюрме![]()
бтв висок съм 1.90 и съм около 93 кг щом тва е много лой![]()
![]()
Ей деба тука всички сте биячи..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да започнем с това, че не бих скочил на бой на шепа чикибойци от тийнпроблем щото вас живота достатъчно ви е бил, ко да играя аз....
Чикибойци:
Ragiol
Fisherman
Nosferatu
Bank$
Firemagic
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
така е много си прав г-н 10 000+ книги