- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-ретардирал потребител?
Много ти е поп-фолк мисленето, но определено всеки има какво да губи, а това с кланетата е още по-забавно. Помня преди много години като бяхме в един клуб, където някакви охранители се правеха на много велики и естествено се заядоха с един хърбав отворко. Е, после стана страшно като се разбра кой е татенцето, а най-веселото беше как патрулката седеше зад ъгъла и чакаше да свърши веселбата, а чак когато си тръгнаха всичко запалиха буркана и дойдоха със свирене на гуми.
Та, да... старото правило е, че когато си решил да го вадиш най-голям и да го мериш с всички, накрая се появява някой с по-голям.
Лейди,
може и да е тийнфорум, ама не забравяй, че едно време тук имаше бая тегави типове, които са лежали и по месеци в арестите, други си имат по емнайсе регистрации арести и т.н. и пак не заплашваха така наивно. То, всъщност ония най-лаещите като съм ги виждал наживо и бяха най-кротки и възпитани джентълмени.
тва ти казвам и аз - знам какви хора са влизали и знам как са се държали те
затова ми е смешно като тръгнеш да заплашваш някой в тийн форум, заплахите не се раздават така на сульо и пульо пред всички, особено ако си способен да ги изпълниш
сигурно и в бгмама е толкова силен
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
виж как ще стане , аз тук мога да си заплашвам колкото си искам , утре ако някой се спъне и си удари главата в бордюр напримерзначи ли че ще ме осъдят
моля ти се не ме разсмивай
другото нещо е че някои хора могат да си заплашват и да си изпълняват заканите понеже знаят че имат протекция , не визирам себе си просто констатирамтая тема мисля че е изчерпана и като цяло е много тъпа
и също мисля че днешните деца са много отворени , нямат дисциплина от родителите и отговарят на родителите си остро , дори псуват и обиждат като не им купят нещо или ги карат да ходят на училищемалко бои няя им дойде в повече
![]()