.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 440

Hybrid View

Banned Фен
    Не с всички, а с пловдивския боклук - ваксаджията Хасан, който щеше да го биеш, ама той май те подлъга с хитрост и коварство. Но той е известен подлец и няма да се поколебае да ти забие нож в гърба при първа възможност.

Не съм сеирджия - участвам с всичко, каквото мога. Ако мога - и сам си върша работата. Критиката ми е градивна - гадовете трябва да се удрят, а не да им се разминава.

Цитирай Първоначално написано от M488 Виж мнението
    Не с всички, а с пловдивския боклук - ваксаджията Хасан, който щеше да го биеш, ама той май те подлъга с хитрост и коварство. Но той е известен подлец и няма да се поколебае да ти забие нож в гърба при първа възможност.

Не съм сеирджия - участвам с всичко, каквото мога. Ако мога - и сам си върша работата. Критиката ми е градивна - гадовете трябва да се удрят, а не да им се разминава.
    с кое кой ме е подлъгал лизач , той не ми е приятел и не знае нищо за мен мноо си прост честно

да ти кажа не ме и интересува

Голям фен Аватара на ОР
    Цитирай Първоначално написано от M488 Виж мнението

И аз те обичам, Илко :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си