.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 440

Hybrid View

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Vladislav Hellsing Виж мнението
    еми а де
    погледни назад - 12 страници пълно е с ретарди
    нищо чудно че така се казва темата

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    аз ги четох някъде до 8, че драмата ми беше интересна

ма нещо изгубих интерес

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    оо Васко оо , не ми казвай , нека позная тоя ник как го измисли

когато приятелят ти те обърна по корем и започна да ти се набира отгоре , звуците които той е издавал са били оо васко оо и оттам за да почетеш паметта му си сложил тоя никнейм я кажи приятеля ти наистина ли е починал казаха ми , че толкова си го възбудил и толкова рязко е свършил между бузите на гъза ти че е получил мозъчен инсулт , тва от спазмите след оргазма бахти доста ги възбуждаш момчетата мисля че в момента ти помагам , щото като видят че си падаш по мъже , ще се увеличи интереса към теб

я кажи ти нон-ретард ли си що тогава имаш снимка на тенисист тенисистите не бяха ли поначало много нежни и с финни телца сега схващам гледаш потни мъже тенисисти как се крачат по терена и се възбуждаш

я кажи поемаш ли топка от тенис с гъза си можеш ли да задържаш с бузите на окаляния ти от лайна дрисирник от много ебане така става младежо , текат лайната като путката на майка ти в цикъл

и от компютри ли си разбирал ти ееееее бахти големия , значи остави компютрите намира ок дупките които са по кутията ти те са дупки за вентилация не са да си пъхаш ташаците там разбра ли ХОМО ЕРЕКТУС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си