.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 440

Hybrid View

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    darkneswillfall, речниковото ти богатство от 120 думи започва да ми омръзва. На всичкото отгоре от тези 120 едно 40 са на някакъв неразбираем за мен диалект.
    Бих ти купил учебници/10
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    darkneswillfall, речниковото ти богатство от 120 думи започва да ми омръзва. На всичкото отгоре от тези 120 едно 40 са на някакъв неразбираем за мен диалект.
    Бих ти купил учебници/10
    слушай КОНДЬО , за тебе мога да говоря още с по лошо тъй като ми приличаш на 30 годишен девственик мастурбатор и се обличаш като кондуктор на градски транспорт , по скоро на тролеите и късаш билетчета на бабките

знам диалект тъй като се интересувам от историята на страната ми а ти от кво се интересуваш , от историята на шнура който си пъхаш в гъза недей ползва шнур вземи нещо по твърдо за да качиш левел , почни с бутилка от минерална вода примерно

ХОМбре с тва ли ще ме затапиш че не можеш да ми разбереш тва ли ти е начина да се оправдаеш ти не използваш вулгаризми значи си мноо културен тъй ли ти си най обикновен галош ве момче , тебе ще те затапя без думи дори тебе ще те скрия само с поглед Изчезни от темата , отскубнат стрък слама иди да помолиш мама да ти даде пари за цигари , цамбур

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си