Значи който не знае все още как изглежда насранкибоя , ето това му е снимката , значи познах че е стъпан гущер , тва няква съблазнителска физиономия ли тряя да е по тоя гадния начин по който си изкарал омазания със сперма език ще впечатлиш само влечуги ве бастун

Единствено за това момиче лиланда мнението ми беше неутрално но сега отива към негативно след като видях с какъв урод се движи просто нямам думи , тва ли ви е критерия нямате ли поне някакво самочувствие и достойнство

лиланда толкова ли няма свестни младежи из бургас а си се захванала с тоя сволоч

тука намерих още една снимка , ебахти спукания цирей

значи сега голям баровец ли си като пушиш пура за 2 лв тая пура щи я изгася в окото чу ли слузест октопод

бахти изтръпналата говежда кутия със сланина много си дебел вземи да тренираш прасьо тъпа дебела вежда

значи ти си толкова смешен че с теб би се справил дори и фишерман примерно бахти само си изгубих времето

дебела чепко грозде недей се обръща повече към мен страх ме е да си пиша с такава буца като теб прекалено си грозен затова ще имам кошмари