- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-ретардирал потребител?
оо Васко оо , не ми казвай , нека позная тоя ник как го измисли![]()
когато приятелят ти те обърна по корем и започна да ти се набира отгоре , звуците които той е издавал са били оо васко оо и оттам за да почетеш паметта му си сложил тоя никнеймя кажи приятеля ти наистина ли е починал
казаха ми , че толкова си го възбудил и толкова рязко е свършил между бузите на гъза ти че е получил мозъчен инсулт , тва от спазмите след оргазма
бахти доста ги възбуждаш момчетата
мисля че в момента ти помагам , щото като видят че си падаш по мъже , ще се увеличи интереса към теб
я кажи ти нон-ретард ли сищо тогава имаш снимка на тенисист
тенисистите не бяха ли поначало много нежни и с финни телца
сега схващам
гледаш потни мъже тенисисти как се крачат по терена и се възбуждаш
![]()
я кажи поемаш ли топка от тенис с гъза симожеш ли да задържаш с бузите на окаляния ти от лайна дрисирник
от много ебане така става младежо , текат лайната като путката на майка ти в цикъл
![]()
и от компютри ли си разбирал ти ееееее бахти големия , значи остави компютрите намира окдупките които са по кутията ти те са дупки за вентилация не са да си пъхаш ташаците там разбра ли ХОМО ЕРЕКТУС
![]()
Кой какво е казвал за мен да го наръгам в нечий проспериращ анал?
Натискаш на стрелкичката в цитата и излиза.
а недей, аз съм си образована :Д аре ся знаем се не съм проста ^^
тц аз с теб не се зная , кога сме говорилистои далеч от мен , не искам да те ядосвам и не искам да пострадам
образована си като мен ама речника ти е още по завидени като че ли виждам в думите ти част от моят стил
![]()
когато почнах да нападам враговете си не знаех че ще имам неволни подражатели , ама тва е един от страничните ефекти който трудно се спира![]()
kote maina kvi sa tiq materiali sq
/m da vzaimstvam i ot sofroniieviq stil np