Привет! С класа ще си разменяме подаръци и на мен ми се падна момче. Днес му купих един дезодорант на нивеа и едно малко коледно сувенирче(Дядо Коледа с едно еленче до него и подаръци), то е съвсем мъничко- 5 см в. и това в една торбичка. Според вас това стига ли или..
Ох, какво ти пука кой какво ще каже?
В осми клас си разменяхме подаръци. И на моя най - добър приятел му подариха дезодорант за 5 лв, а аз се паднах на момиче и купих свещници и някакви там глупости за 20 лв. (паднах се на класната, щото бяхме 25) и никой нищо не каза.
Спри да се интересуваш от това кой какво ще каже. Никой не очаква от теб да купуваш златни часовници и тем подобни. Подаръка си е добре.
Вие до какви пари се разбрахте да бъдат подаръците?
ами не се разбрахме за парите.. никой нищо не каза.
Честно казано, родителите ми изобщо нямат много възможност за подаръци(на съученик, който едва познавам) на стойност 10+ лева. Говорих с няколко човека, те се ориентирват към подаръци над 15 лева.. не знам..
И благодаря
Ами в такъв случай не знам какво повече мога да ти кажа.
Подаръка не е чак толкова важен, предполагам. На мен през годините са ми подарявали толкова евтини подаръци. Не мисля, че на някой ще му пука. А и винаги можеш да кажеш, че си забравил и си купувал в последния момент или не си знаел какво да купиш.