Здравейте! Такаа от скоро следното нещо ме измъчваа. Значи аз съм на 14 години и наскоро си намерих приятелка. Обаче проблема е че не знам точно как да се целувам. Смисъл не че не знам но не съм се целувал от доства време и имам един куп въпросии. Просто искам да ми дадете някакви съвети за целувката например като:трябва ли първата целувка да е с език (това е нещо на което не знам отговора).....
Ще съм ви много благодарен ако ме насочете малко ^^
След като не си се целувал от доста време, значи просто трябва да си спомниш как си го правил преди. А иначе - не е задължително да е с език. Всичко ще си дойде от самосебеси. Не си набутвай езика веднага в устата на момичето, ама и недей половин час да я лигавиш като гладен кюпек. Общо взето, ако знаеш, че тя е по-опитна в целуването, остави я тя да води: и темпото и момента с езика. А когато дойде въпросният момент - не го прави като сцена от "Пришълеца"
Освен това с колкото момичета съм говорил по темата, всичките са ми казвали, че мразят гаджетата им да ги олигавят целите, така че по-полека със слюнката