.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Чихон

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool

Exclamation Чихон

Искам да се извиня за дето темата ми е в грешен раздел,но не знаех кой е подходящия раздел за въпроса ми.

Вероятно някои от вас са чували за така наречения “чихон алкохол“ който е съществувал преди векове в Сеул.
    Опитах се да се сдобия с някаква информация в интернет,тъй като ми стана интересно.

За съжаление не открих нищо.
    Затова реших да пиша тук - моля ако някой знае нещо за чихон алкохола нека каже.

1. Съществува ли все още?
    2. Къде и продава ли се?

Чух за него от един сериал,както казах съществувал е преди векове в Южна Корея - 1591 година.
    Използвали са чихон алкохола като отрова която унищожава кръвта. Успях да науча само това!

Благодаря предварително на тези,които ще помогнат! Весели празници..

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не съм го чувала,а и не вярвам все още да се произвежда след като унищожава кръвта /малко ненаучно ми звучи това/.Кой си решила да отравяш?

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Вероятно си права,не мисля да отравям никого - реших да полюбопитствам за този “вреден,отровен“ алкохол.
    Харесва ми да научавам за нещата в далечното минало. Благодаря за отговора! ..

Весели празници!

Мега фен Аватара на tori
    Аз пък си представям метилов алкохол като гледам темата. Имам предвид, че е напълно възможно корейците да са го кръстили така, а отровата да си е чисто и просто метанол на български.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си