- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дали е истина?
Здравейте.Извинявам се ако темата ми се повтаря или е в грешен раздел,но имам един въпрос.Вероятно ще ви се стори доста глупав и наивен,дори безсмислен.
Наскоро гледах филми на ужасите и се запитах дали има някаква основа,заради която са създали например филма "IT/ТО".. Имам предвид дали въобще е съществувал такъв клоун?.. Смисъл дали има някаква причина да създадат такива филми..По действителни случки.
Моля без хейт,звучи наистина глупаво и смешно,но пък..има някаква логика.
Може и да е имало такъв клоун.. в далечното минало.Не знам..
Зловещи клони съществуват без да имат свръхестествени сили.Идеите на книгите винаги започват от някаква реална мисъл. Много деца имат фобия от клоуни, аз бях (и все още съм май) такова дете. Никога не знаеш какво има под грима и дали човекът зад ухилената маска всъщност се усмихва наистина или точно обратното, а и очите им почти никога не се смеят. По тази причина създават един доста подходящ образ за книги на ужасите. И филми.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
То е писана от Стивън Кинг, автор на ужаси.
Сиси ти каза - идеите започват от някаква реална мисъл. Това, което тя пропусна да спомене, обаче, е че тази мисъл бива жестоко преувеличена и озапачена, когато се превръща в книга.
Лоши клоуни съществуват. Просто не са същества, които се появяват на всеки 27 години, а чисти хора с такава професия.
Убедена съм, че повечето клоуни са си нормални хора, които просто си работят, за да се изхранват, ама някак не мога да си я навия хубаво на пръста тая мисъл и винаги ги гледам подозрително и не ми харесват. Още доста от преди да прочета книгата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
(не само към авторката,а и към другите.) Сещате ли се за други подобни филми?Които да са обосновани на действителни случки?
Черпят идеи от тийн проблем. А грима и образите ги взимат от потребителските снимки.
Може ли линк към филма на авторката?![]()
Предполагам че става дума за "ТО" - http://vbox7.com/play:fd94b49631
Да благодаря![]()
Толкова ли е трудно да напишеш в търсачката 'страшни филми по истински случай'' ?