- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПРОСТОТИЯТА НА ХОРАТА
Как може да има толкоз прости хора?Да правят секс със ЖИВОТНО????След няколко години ще има същества наречени хороживотни.Накъде отива света?Как може някой да се мисли за велик щот е го е правил с животно???Нямам думи.
благодарение на още по-прости хора като теб те стават популярни, а каузите им - по-разпространени
А как може да има толкова прости хора ,които да не влизат в часовете по биология??? Хороживотни ...![]()
Тва е положението ве!
Вчера видях да се продава еротично бельо за деца до 3 месеца
в тоя форум само тролове останаха
Че какво им е на хороживотните, аз си отглеждам от 3 години такова, и не се оплаквам... Е майкаму има работа по цял ден да дава мляко за една фирма, но пък вечер се събираме цялото семейство...
мммммммммм секс с хлебарки <3
Като негодуваш ходи си режи вените, ако ли не, пробвай, яко е, обаче предупреждавам те.
Имам приятели които са го правили и го правят и до ден днешен. Харесва им, даже твърде много, удоволствието било несравнимо, по-хубаво и от аналния секс. (тук е любителска преференция)
Та мисълта ми е.... пристрастяват се. Смисъл то е до един момент, после вече толкова си свикнал с тоя кеф, че човек не ти дава същото удоволствие, и все по-често прибягваш до тая алтернатива, защото е ново, защото е диво, защото е табу.
Дори...аз веднъж пробвах. С кучето ми. Каракачанка е, по свое желание, то веднага успя, нали и ....ми хареса.
Страх ме е да не се пристрастя, обаче не свърши в мен, все пак това вече е антихуманно. Предполагам....
И да ...имаше и втори път... с немската овчарка на един приятел, кефа беше страхотен, дори по същия, със животно, с което не си свикнал, и следващия път просто ще се разминеш на улицата, и ще се направите сякаш нищо не е станало, докато можеш да правиш секс и със стопанина му.
Е... и това направих. Хубаво беше но... Не беше същото, явно е заради цялата първичност във видовете същества...
Мисля че ще успея да се въздържа за по-следващи пъти, но не знам, то просто се случва, а понякога ми се върти твърде много в главата и само жужи ли жужи тая мисъл... Натрапчиво-да, удоволствието обаче е петорно на досадата, с която ти е тая идея в главата, заслужава си, изживяването е на много по-различно, върховно и духовно ниво....