Здравейте ! Имам връзка с едно момче от около 4-5 месеца.През тези месеци се случиха много неща разделяхме се и се събирахме. През тези месеци въпреки всичко,което се случваше аз го обикнах така както не съм обичала никого до сега. При него обаче не е същото дори не знам защо сме заедно аз не чувам нито мила дума от него,нито комплимент. Дори не получавам вниманието от,което има нужда едно момиче. Всичките ми приятели се чудят как е възможно аз да се раздавам толкова много за този човек,да давам всичко за него и да не получавам нищо. Не знам може би съм мазохистка. Той не дава нищо от сече си само повтаря как нещата не вървят. Виждаме се всеки ден,но въпреки всичко нещо не достига. Никога не звъни първи.Ако аз не го потърся той може и с седмици да не ми звънне. По всякакъв начин му показвам чувствата си и му ги казвам, а от него не съм чула и едно обичам те. При най-малкия проблем се цупи като малко дете. Постоянно според него аз го ядосвам и правя грешки. За всяко нещо във връзката ни аз съм виновната. И дори да знам,че не съм права не му казвам,защото знам какво ще стане ще се развика и ще се сърди 2 седмици и вместо да говорим и да си разрешаваме проблемите той предпочита изобщо да не контактуваме. Може би приятелките в компанията му получават повече вниманието и нежността му... Не знам какво да правя вече моля за съвет