За цветето и аз ти казвам да не й купуваш.
За избягване на теми - да, за бившите е удачно да не започваш да говориш. Нито за свойте, нито за нейните. От друга страна гледай я - ако нещо я издразни или се направи няколко пъти, че не те е чула, значи не иска да отговори. Зарежи темата.
Относно сметката - забелязал съм, че специално на първа среща момичетата не искат да се чувстват длъжни на някой, с когото още не ходят. По-добре си разделете сметката, ако мислиш, че това няма да я накара да те сметне за скръндза. Ако е тип "златотърсачка", тогава може да се изфукаш малко
Дали те харесва - поне като човек вече те харесва, иначе нямаше да дойде на среща с теб. А дали те харесва като нещо повече - ще проличи на по-късен етап, но това доста ще зависи и от първата ти среща, защото както знаеш: първото впечатление е особено важно.
За изпращането - прегръдка е добре. Не се пробвай с целувки или разни такива, особено ако мадамата е стеснителна. Това не ти е филм и нещата не следват задължително този сценарий.

Гледай да си себе си. Все пак искаш момичето да хареса теб, а не някой, на когото се правиш. Ако искаше да е с Брад Пит, нямаше да излезе на среща с теб. Освен това щом се е съгласила да дойде, значи е видяла нещо в теб Просто бъди себе си, когато си говорите на дадена тема, изказвай мнението си без да го налагаш и без да я обиждаш с това. Недей да нервничиш - не тактувай с крак, не потропвай по масата, не си чопли косата: ти си мъжът (дори и да си само на 14... не знам на колко си), ти трябва да си спокоен, ти трябва да водиш, да й покажеш, че знаеш какво правиш. Ако е обратното - просто няма смисъл. Жените искат да се чувстват сигурни, защитени и уверени в мъжете, с които са. Ако искаш да си с нея и да имате връзка, трябва да й покажеш, че ти можеш да си такъв. Трябва да види в теб нещо различно, а не поредния лигльо от даскало.

Успех с момичето и драскай какво е станало!