- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тълкува ли се това за изневяра?
.
Последно редактирано от GG1RL : 12-20-2013 на 15:31 Причина: моля да изтриете темата
Да, изневяра е. Изневярата не е само физически акт на секс, ами може да бъде и емоционална.
Прави си пас и се наслаждавай на любовта си. Каквото се е случило в миналото, да си остане там.
Welcome to the Jungle...
Не мерси, не си падам по лилавото.
Welcome to the Jungle...
Като ви го вкарат ли започвате да осъзнавате, че имате чувства? Jebem vi mater!
Не разбира се, то докато не те хванат в изневяра, не се брои за такава...освен това ти го е вкарал само 1-2 пъти, не е като да е свършил в теб
Няма значение дали го е вкрала 1,2,3,4 пъти в теб, все пак го е. Но началото на измевярата идва и от там, ле сте се целиали. Поме според мен е, но мисля, че няма да му е толкова проблем, защото си го направила в началото на връзката ви, когато не си била сигурна дали ще е сериозно, мисля че той ще те разбере, няма да те остави, може просто да му стане гадно, че си го крила досега от него.![]()
Ами аз още тогава му казах че съм осъзнала че той е човекът с когото искам да бъда.. но ме е страх да казвам такива подробности... към днешна дата дори и не искам да си помисля за друг... не знам просто ако му кажа как ще реагира, страх ме е
Как може да реагира на "Докато теб те нямаше, имах взаимоотношения с един, който ми го вкара 1-2 пъти, но по този начин ми помогна да разбера колко те обичам" ? Ще си помисли, че го правиш на глупак и ще ти бие шута, ама да си мислила на време.
Последно редактирано от HollyGolightly : 12-20-2013 на 11:18
По-добре кажи на гаджето си и не се занимавай с него без тебе ще му е по-добре .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-20-2013 на 11:19
Рано или късно така или иначе ще се разбере. Колкото по-рано - толкова по-добре. Ако има ткива силни чувства малко трудно, но ще го преглътне.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Авторке, как може да има толкова кухи като тебе хорица?
Пък толкова да ти е гузно, та чак търсиш някой да те убеди в противното... Е, да, ама не. Мен ако питаш самата мисъл, че си позволила друг да те докосва си е изневяра. Остави за вкарванията, колко били и на колко дълбоко :д Каква си смешна само, жалко че заблуждаваш момчето с лъжовни чувства.
не знам дали ме разбрахте правилно... имах предвид че след тази случка решихме да бъдем в истинска връзка...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
След като има проникване с пенис, има и секс ... Без значение дали някой е стигнал до края и т.н.
Относно въпроса ти - мисля, че си тъпа и трябва да внимаваш с алкохола. И да, изневерила си му. След като и за двама ви нещата между вас са били по-сериозни от обикновен флирт, то 2-3 целувки и 1-2 вкарвания са си изневяра.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Само да попитам връзката ви от разстояние ли е или той е останал в България?
Иначе, ако наистина го обичаш и си сигурна, че не би се повторила подобна случка, по-добре не му казвай. Сгрешила си - осъзнала си - поправила си се. Донякъде ми е ясно, защо не си била сигурна дали връзката ви с приятеля ти ще просъществува в началото - все пак сте прекатали само 3-4 дни заедно и после е трябвало да се прибираш. Може би и аз на твое място щях да съм малко скептична и нямаше да си правя големи планове, и все щях да не съм сигурна, че наистина ще дойде, а не просто да идва на думи.
от разстояние, но той е човекът с който искам да остана.
Въх, Боже, изневярата по броя вкарвания ли се мери вече?
Пари давам да присъствам на разговор от сорта на "Ама, милооо, съжалявам, ама то това не е изневяра, той само два пъти ми го вкара!"
Ама как си ги разкарвате тези мъже от една страна в друга, без дори да знаете дали имате чувства към тях или не. Чак след като преспите с някой друг ви се изяснява какво искате.