.
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Threaded View

Влюбен в най-добрата си приятелка

Здравейте. Искам да споделя моя ако мога да го нарека ''проблем''. Миналата учебна година в края на втори срок в моя клас се премести едно момиче , градът ни е малък и я знаех по физиономия.Тя имаше приятелка от моя клас , с течение на времето се опознахме почнахме да излизаме насам натам заедно и постепенно станахме много близки за по-малко от година тя се превурна в най-добрата ми приятелка.Страшно добре се държи с мен , до сега не бях срещал такова момиче .Почнахме да си споделяме всички проблеми да си звъним и да си пишем всеки ден , даже толкова се бяхме сближили че всички наши познати мислеха че сме гаджета. В училище в повечето часове седим един до друг по цял час я прегръщам и тя мен,преплитаме пръстите на ръцете си ,усещам че някак си се привличаме и така постепенно се влюбих, до тук нищо лошо , обаче тя си има гадже което много я ревнува,аз го познавам много пъти сме излизали заедно и се знаем , заради тази негова ревност се карат много и тя винаги търси съвт от мен , винаги част от мене е искала те да се разделят , но когато ме попита какво да прави аз винаги и казвам правилното според мен решение ,не искам да я лъжа , чудя се дали да не и призная чувствата си , но се страхувам да не почне да ме отбягва . Ще съм благодарен ако получа съвет .
    Последно редактирано от annonimenn : 12-15-2013 на 20:41

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си