.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    :ППП завиждайте ми
    Бягай бе, по-добре да съм рецепционистка, отколко високомерна стара мома даскалица.

И ако ми се наложи да съм такъв (не дай боже), то поне ще е хубаво да си ми колежка. Да видиш тогава каква завист ще пада

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    как все някой друг ви е виновен, а? я се стягайте и почвайте да правите пари
    WE ARE NOT ANGELS!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    и кво? ти общество от 7 милиарда свободомислещи човека ли искаш? знаеш ли какъв хаос ще настане?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Значи, няма какво да се лъжем, просто няма как да се оправи България. Да сме били единни... Единни към какво? Протести, роботи и 20 пъти да се смени правителството то пак ще си е същата работа... Хората гласуват на принципа "най-малко зле". Така че, ако искаш успех отиваш в чужбина, нека да е грешно!
    А за поколението само много го плюете всички, ама това са само общи приказки! Всяко поколение си има "грешките", но те не са общи за цялото поколение! И освен това всеки си знае за себе си, всеки има право да прави каквото си иска с тялото и с живота си, но никой няма право да съди другите! Може да си подражава на който си иска, може да пише както си иска, това си е мнение на всеки човек. Като не ти харесва, просто не го правиш и всичко е ОК.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    Дрън, дрън. Пак някой друг ви е виновен.
    Всичко се свежда до индивидуалната, лична отговорност към себе си. Повечето българи я нямат. Ако я имаха щяха да се развиват, да преодоляват всичките малоумни манипулации, да си изключат ТЕЛЕВИЗОРА, да четат и да бъдат добри един с друг.
    Абсолютно точно. Преди и аз си мислех, че някои си от по горно ниво ни прави тъпи и разни такива, вярно разрушават държавата и пречат да се развиваш.

В край на сметка всеки си чака някои лидер да ги поведе, да ви попитам Вие овце или вълци си избирате да бъдете, а ?

Навсякъде е една джунгла място за оцеляване, трябва да мачкаш за да не бъдеш ти премазаният, гадно и неприятно е. Но ако искаш да завърши, като половината които сега се напиват блъскат тръшкат и говорят " Тоя ми виновен , онзи е виновен , затова сме така" , продължавай да се оплакваш, има ги много такива(овце).
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Не съм чела всички мнения и с риска да се повторя ще ти кажа само , че всичко това , колкото и глупаво да ти звучи е напълно "нормално".Искам да кажа ,че винаги ще има пропадняци , които се наливат с водка от 12-годишни и са имали повече гаджета отколкото рождени дни.Винаги ще има и такива (които според мен са в пъти по-зле) , които им обръщат каквото и да е внимание и позволяват на "феймъсите , свагърите и т.н." да им влияят върху живота - иначе казано , такива като теб
    Просто не им обръщай внимание , защото ,ако наистина са толкова деградирали и изпаднали , те просто не го заслужават

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Значи, няма какво да се лъжем, просто няма как да се оправи България. Да сме били единни... Единни към какво? Протести, роботи и 20 пъти да се смени правителството то пак ще си е същата работа... Хората гласуват на принципа "най-малко зле".
    И дори когато някой се надигне над всичката тая политическа утайка, веднага вадят компромати и всякакви други глупости срещу него, за да го смажат. Отдавна сме изпуснали юздите.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Хората гласуват на принципа "най-малко зле"
    изразът е "по-малкото зло" принципно ;д
    иначе съм съгласна с мнението, че доста неща ни куцат, но ако мислите, че в "чужбината" всичко е цветя и рози като по филмите, значи си живеете в дълбоока заблуда.

След 2000 година абсолютно всички лапета са мега забилите който излизат един път на 2 месеца !!! Грозна работа става живота в България..............
    Последно редактирано от crazy_wolf_92 : 12-29-2013 на 23:35

Цитирай Първоначално написано от crazy_wolf_92 Виж мнението
    След 2000 години абсолютно сички лапета са мега забилите който излизат един път на 2 месеца !!! Грозна работа става живота в България..............
    само се моля да не си на 19, както пише в профила ти, че положението е наистина трагично :/

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Това е така заради предметите, по които информацията може да се изопачава. Да речем литературата и историята, че и философията, където уж трябва да изказващ и защитаваш лично мнение, а накрая ти пишат 2, щото не можело да си против циганите...

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А ти погледна ли си текста? Разбра ли, че не можеш да свържеш три думи в изречение? Не знаеш къде да слагаш запетайки. Я, се стегни. Това, че има курви, наркомани и изнасилвачи, далеч не означава, че всички сме такива. Какво става, да не би да е нова мода тринайсетгодишни да плюят тринайетгодишни?! Не ставате по-интересни и по-различни като плюете съучениците си.
    Знам къде да слагам запетаи. :Д Просто бързах...И къде на са ми свързани 3 думи в изречение?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от bogitooo12 Виж мнението
    Знам къде да слагам запетаи. :Д Просто бързах...И къде на са ми свързани 3 думи в изречение?
    Да, а Барак Обама просто има тен...

Абе спрете се с тоя Васил Левски вече. Васил Левки в изречението и автоматично ставате интелигентни и големи патриоти. Не ви е виновно поколението, ако вие не успявате да се оправяте. По-малко мрънкане във форумите - повече самоусъвършенстване.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    След 2000 година абсолютно всички лапета са мега забилите който излизат един път на 2 месеца !!! Грозна работа става живота в България..............
    *лицедлан*

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Трябва да си много зле ако си мислиш, че това е само в България.. Грозна работа става с теб. Trying hard to be smart and shits.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Абе спрете се с тоя Васил Левски вече. Васил Левки в изречението и автоматично ставате интелигентни и големи патриоти. Не ви е виновно поколението, ако вие не успявате да се оправяте. По-малко мрънкане във форумите - повече самоусъвършенстване.

anonymous895156
    Guest

anonymous895156
    Guest
    преди националсоциалистките песове 卐 да ме налаят, ще кажа, че кирил и методий са били некви никви византийци, изпратени от василевсчо да напишат азбука за великоморавия. Направили са глаголицата (която е по-далеч от българския и от японските канджи). После папата не ги харесал и ги изпъдил, трябвало да се скрият някъде и се скрили в българия. Кофти е това да е историята на азбуката ти, нали? Климент Охридски и останалите ученици на двамата са тези, които допринасят за създаването на кирилицата.
    А кирил и методий и братята им са много, ама много далеч от образите, с които страницата наистина се подиграва.

;p i'm back

valiela-kolewa-kolewa
    Guest
    аз не разбирам какав ви е проблема от 12 годишните момичета които пушат и не са девствени?! така сме решили! аз намерих за парвия си път правилният човек и не съжелявам! а за пушенето просто ме зарибиха и мн ми хареса.. -,- толкова ли нямате свой личен живот та хората да садите?! мн сте зле -,-

Цаца

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    преди националсоциалистките песове 卐 да ме налаят, ще кажа, че кирил и методий са били некви никви византийци, изпратени от василевсчо да напишат азбука за великоморавия. Направили са глаголицата (която е по-далеч от българския и от японските канджи). После папата не ги харесал и ги изпъдил, трябвало да се скрият някъде и се скрили в българия. Кофти е това да е историята на азбуката ти, нали? Климент Охридски и останалите ученици на двамата са тези, които допринасят за създаването на кирилицата.
    А кирил и методий и братята им са много, ама много далеч от образите, с които страницата наистина се подиграва.

;p i'm back
    В българия викаш... Този мийм ми е любим!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от valiela-kolewa-kolewa Виж мнението
    аз не разбирам какав ви е проблема от 12 годишните момичета които пушат и не са девствени?! така сме решили! аз намерих за парвия си път правилният човек и не съжелявам! а за пушенето просто ме зарибиха и мн ми хареса.. -,- толкова ли нямате свой личен живот та хората да садите?! мн сте зле -,-
    Ти ако искаш си сади, аз няма да ставам градинар. =D

Уау, някой да може да произнася meme правилно, доживях.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valiela-kolewa-kolewa Виж мнението
    Ето! Момичето (да, ясно е, че е трол) е щастливо и просто ще си стане сервитьорка (в общия случай, нищо чудно и един ден да е инженер в наса). Гледайте своите роднини и приятели.

anonymous895156
    Guest
    българия или България - все си е най-бедна в ес

Цитирай Първоначално написано от lemagnifiqueparasseux Виж мнението
    Уау, някой да може да произнася meme правилно, доживях.
    мемето ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си