- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Поколението ни
как все някой друг ви е виновен, а? я се стягайте и почвайте да правите пари
WE ARE NOT ANGELS!
Значи, няма какво да се лъжем, просто няма как да се оправи България. Да сме били единни... Единни към какво? Протести, роботи и 20 пъти да се смени правителството то пак ще си е същата работа... Хората гласуват на принципа "най-малко зле". Така че, ако искаш успех отиваш в чужбина, нека да е грешно!
А за поколението само много го плюете всички, ама това са само общи приказки! Всяко поколение си има "грешките", но те не са общи за цялото поколение! И освен това всеки си знае за себе си, всеки има право да прави каквото си иска с тялото и с живота си, но никой няма право да съди другите! Може да си подражава на който си иска, може да пише както си иска, това си е мнение на всеки човек. Като не ти харесва, просто не го правиш и всичко е ОК.
Абсолютно точно. Преди и аз си мислех, че някои си от по горно ниво ни прави тъпи и разни такива, вярно разрушават държавата и пречат да се развиваш.
В край на сметка всеки си чака някои лидер да ги поведе, да ви попитам Вие овце или вълци си избирате да бъдете, а ?
Навсякъде е една джунгла място за оцеляване, трябва да мачкаш за да не бъдеш ти премазаният, гадно и неприятно е. Но ако искаш да завърши, като половината които сега се напиват блъскат тръшкат и говорят " Тоя ми виновен , онзи е виновен , затова сме така" , продължавай да се оплакваш, има ги много такива(овце).
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не съм чела всички мнения и с риска да се повторя ще ти кажа само , че всичко това , колкото и глупаво да ти звучи е напълно "нормално".Искам да кажа ,че винаги ще има пропадняци , които се наливат с водка от 12-годишни и са имали повече гаджета отколкото рождени дни.Винаги ще има и такива (които според мен са в пъти по-зле) , които им обръщат каквото и да е внимание и позволяват на "феймъсите , свагърите и т.н." да им влияят върху живота - иначе казано , такива като теб
Просто не им обръщай внимание , защото ,ако наистина са толкова деградирали и изпаднали , те просто не го заслужават![]()
След 2000 година абсолютно всички лапета са мега забилите който излизат един път на 2 месеца !!! Грозна работа става живота в България..............
Последно редактирано от crazy_wolf_92 : 12-29-2013 на 23:35
Абе спрете се с тоя Васил Левски вече. Васил Левки в изречението и автоматично ставате интелигентни и големи патриоти. Не ви е виновно поколението, ако вие не успявате да се оправяте. По-малко мрънкане във форумите - повече самоусъвършенстване.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
преди националсоциалистките песове 卐 да ме налаят, ще кажа, че кирил и методий са били некви никви византийци, изпратени от василевсчо да напишат азбука за великоморавия. Направили са глаголицата (която е по-далеч от българския и от японските канджи). После папата не ги харесал и ги изпъдил, трябвало да се скрият някъде и се скрили в българия. Кофти е това да е историята на азбуката ти, нали? Климент Охридски и останалите ученици на двамата са тези, които допринасят за създаването на кирилицата.
А кирил и методий и братята им са много, ама много далеч от образите, с които страницата наистина се подиграва.
;p i'm back
аз не разбирам какав ви е проблема от 12 годишните момичета които пушат и не са девствени?! така сме решили! аз намерих за парвия си път правилният човек и не съжелявам! а за пушенето просто ме зарибиха и мн ми хареса.. -,- толкова ли нямате свой личен живот та хората да садите?! мн сте зле -,-
Цаца