.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    преди националсоциалистките песове 卐 да ме налаят, ще кажа, че кирил и методий са били некви никви византийци, изпратени от василевсчо да напишат азбука за великоморавия. Направили са глаголицата (която е по-далеч от българския и от японските канджи). После папата не ги харесал и ги изпъдил, трябвало да се скрият някъде и се скрили в българия. Кофти е това да е историята на азбуката ти, нали? Климент Охридски и останалите ученици на двамата са тези, които допринасят за създаването на кирилицата.
    А кирил и методий и братята им са много, ама много далеч от образите, с които страницата наистина се подиграва.

;p i'm back

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    преди националсоциалистките песове 卐 да ме налаят, ще кажа, че кирил и методий са били некви никви византийци, изпратени от василевсчо да напишат азбука за великоморавия. Направили са глаголицата (която е по-далеч от българския и от японските канджи). После папата не ги харесал и ги изпъдил, трябвало да се скрият някъде и се скрили в българия. Кофти е това да е историята на азбуката ти, нали? Климент Охридски и останалите ученици на двамата са тези, които допринасят за създаването на кирилицата.
    А кирил и методий и братята им са много, ама много далеч от образите, с които страницата наистина се подиграва.

;p i'm back
    В българия викаш... Този мийм ми е любим!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от valiela-kolewa-kolewa Виж мнението
    аз не разбирам какав ви е проблема от 12 годишните момичета които пушат и не са девствени?! така сме решили! аз намерих за парвия си път правилният човек и не съжелявам! а за пушенето просто ме зарибиха и мн ми хареса.. -,- толкова ли нямате свой личен живот та хората да садите?! мн сте зле -,-
    Ти ако искаш си сади, аз няма да ставам градинар. =D

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Уау, някой да може да произнася meme правилно, доживях.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    българия или България - все си е най-бедна в ес

Цитирай Първоначално написано от lemagnifiqueparasseux Виж мнението
    Уау, някой да може да произнася meme правилно, доживях.
    мемето ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си