- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Може да ви звучи налудничаво, но...
Може да ви звучи налудничаво, но...
Имаме един съсед, който е мн странен (лично мое мнение) .. Страшно космат е, има почти като брадата на вожда Чачо, носи оръфани дрехи и през нощта се чува вой от неговия апартамент.Няма приятели или поне не сме виждали с приятелите ми такива.Веднъж ми се стори, че имаше зъби на вампир, но може да са били изкуствени.Според вас какво може да е?Веднъж му предложих чесън, но той ме изгледа странно и отмина.
Мисля, че е вампир. Трябва много да се пазиш от такива хора!
Не мисля.Предполагам, че е УлфБлъд!
http://www.waouo.com/wp-content/uplo...bloodserie.jpg
Издебни го някой ден, когато има пълнолуние и го затвори отвън. Така ще можеш да го заснемеш и да пратиш клипче в общината, откъдето да го изгонят.
Не бих се шегувала с това.Имам страх от върколаци/улфблъди/куче-човеци/вълчовеци/караконджули от години.Почти съм убедена, че съседът ми е митично същество на нощта.Както казват по Дисни Ченъл - Улфблъд, детето на мрака.Също забравих да спомена за него, че веднъж през лятото видях огромна странна фигура на терасата му.Моля ви, кажете ми как да го унищожа!
![]()
Последно редактирано от sexyjujito : 12-21-2013 на 18:46
Години?...
Сигурно е гумихо (кумихо)! Подкрепям Тори,задължително се скриваш когато я заключиш и трябва да е на пълнолуние, когато луната я огрее ще се появят девет опашки,не снимай и не разпространявай нищо,за да не изяде черния ти дроб,с това е известна гумихо в корейската легенда. Задължително я прочети.
ПП: Предполагам разбрахте,че се шегувам и,че някой тук е прекалил с филма по Дисни!
Ей не съм прекалила с никакви филми съседът ми наистина е улфблъд!
Неееее, ние предпочитаме да сме заровени под два кубика пръст и да ни ядат буболечки.
Дървен кол в сърцето/независимо неговото или твоето\ би ти решил проблемите...![]()
Извикай екзорсист! А ако нямаш пари дръж един кръст срещу него и викай кото луда.
Усмирителна риза..
за теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.