- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си намеря приятелка...толкова ли съм грзен?
Не мога да си намеря приятелка и се чудя къде е проблема...не мисля че съм от най хубавите между другото.Тренирам от година и имам сравнително добро тяло,но въпреки това......
Какво тренираш ?
Не очаквай другите да те харесат, след като ти самия не се харесваш![]()
Значи не си опитвал много. Виждала съм доста хора, които според мен са непривлекателни(не обичам думата "грозни"), но си имат половинки. Е и половинките им не са като моделите от списанията разбира се.
Едно тяло нищо не прави. Едва ли не се надяваш на него и чакаш наготово да ти се сервират мадамите една след друга.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Трябва да придобиеш увереност, каквато явно ти липсва. А повярвай ми увереността повече от всичко друго привлича момичетата, когато сам си вярваш на себе си и другите ще ти повярват!
Съгласна съм с Дупарата ;д Точно и ясно го каза.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Мерси![]()
От друга страна нали се сещаш, че никоя няма да хареса от пръв поглед характера ти...![]()
Външният вид не е толкова важен. (сега да не тръгнеш необръснат и с една вежда) Поддържай се, купувай си дрехи по твой вкус, бъди весел(не винаги иначе ще те помислят за олигофрен
) и имай самочуствие.
![]()
Щом си Светльо, трудно да си прекалено грозен. Ако не беше, бих се усъмнила. Нямаш подход. Работи върху това!
Грозен може и да не си, но сигурно си скучен. Поработи повече върху това.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Абе аз си ходя необръснат, пък ме харесват :v
Пусни една снимка и ще ти кажем дали в грозотата ти е проблема
Дори грозните си хващат гаджета, друг е въпроса ако критерия ти е висок и очакваш нещо повече, от това което ти се полага.
Е ся... Какво значи "от това което ти се полага"? Кой определя на кого какво му се полага? Освен това като гледам как някакви супер здрави и напилени мадами и пичове, ходят със супер келеши и долни мастии - не мога да кажа, че точно това им се "полага". Предполага се, че себеподобните се свързват със себеподобни.
Специално пък на теб да ти споря... Това, че себеподобните се свързват със себеподобни, не означава, че се полагат 1 на друг... Просто е еднакъв начин на мислене, характер, навици... Това не значи, че даден човек ти се полага.
Ако аз обичам бира и тя обича бира - имаме сходни неща, които харесваме. Ако и двамата ядем спагетите с хляб, това означава, че може би сме италианци. Ако и двамата носим 1 стил, това може би означава, че слушаме и еднаква музика или имаме еднакъв вкус за дрехи. Но ако аз хъркам и ми смърдят краката, ако си хвърлям мръсното бельо по масата, ако тя ми изневерява или не си мие зъбите, ако се друса - това не означава, че някой ще търпи другия, защото имат няколко сходни интереса, неща, които харесват и стил. Няма да си каже "той е обитак, ама ми се полага, защото сме себеподобни"...
Външният вид НЯМА значение. Съмнявам си да си много гръмнат в лицето, ако е така - вкарвай къса прическа и наблягай на фитнеса. Начинът , по който изглеждаш , няма да бъде проблем за другите докато не покажеш , че е твой порблем
от това, което си*Дори грозните си хващат гаджета, друг е въпроса ако критерия ти е висок и очакваш нещо повече, от това което ти се полага.
готово, оправих му поста, той това имаше предвид и без това. Спи спокойно. Дребнава работа![]()
По - красив се става със самоувереност. Като станеш по- самоуверен ти се променя излъчването и ще те направи напълно нов човек. Бъди най-красивия в своите очи и ще бъдеш доста привлекателен и за голяма част от обкръжението ти. Не бъди супер голямата надувка, защото е малко дразнещо, но бъди мъж със самочувствие!!![]()