- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс - преди или след връзката?
Гузен негонен бяга. Нещо май си се засегнала от всеобщото мнение за годинките и бройките, а? Айде сега отново прочети какво съм написала.
Говорех за Психопат и останалите, които не можаха да обяснят защо мъжът, който си ляга на първа среща е ОК, а жената, която прави същото, е курва.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ако приемем, че жената избира с кого да си легне и както обичате да твърдите, че мъжа трябва да предприеме първата крачка, а в ръцете на жената стои изборът.
Ако един мъж е пасивен, ще си остане на сухо. Докато една жена да бъде пасивна и това да няма никакво значение.
Мъжа е ловец, а жената плячка. Както има слаби ловци, така има и лесни плячки.
Честно казано не съм твърдял, че тази, която си ляга на първа среща е курва. Социалните разбиранияправят асоциацията с думата "курва".
Ако държиш да си отговориш на този въпрос трябва да се подходи по друг начин.
Всеки сериозен коментар по въпроса трябва да започне с разнищването на думата курва, защото ако попиташ 10 човека, 10 ще ти кажат различни неща или няма да знаят какво да отговорят.
Как искаш да се отговори на този въпрос като ти имаш едни разбирания за 'курва', другите имат различни. И при положение, че това не е уточнено...си говорим празни приказки.
То, реално, в първите постове, засягащи темата, не се говореше за 'курви', а за интерес. И аз за него питам. Каза се, че ако жената преспи с някого на първа среща, автоматично бива приемана като безинтересна и неструваща...
Аз съм преспивал с жена на първа среща.
Това, което повлия върху мнението ми за нея нямаше нищо общо с това, че ми е пуснала на първа среща, образно казано...
Ако извадиш едно твърдение от контекста, може да бъде интерпретирано по всякакъв начин.
Ако някой е чел Песен за огън и лед, мога да ви дам примери от там, че ми хрумнаха ;д
А що се отнася до взаимоотношенията с хората, ако държиш на себе си и не искаш хората да си правят изводи за теб, заради някаква дребна частица от теб...ти също няма да го правиш.
Не знам аз ли не си задавам въпроса коректно или просто ти не ме разбираш.
Не ми се дъвче едно и също, както и да е.
Май само аз го разбрах Психопата :д
Няма как да са равнопоставени мъжа и жената, тъй като са различни. А знак за равенство на различни неща не се слага. Няма как. Най простият пример – мъж засява семето, жената износва плода и му дава живот на белият свят. Айде приравнете ги.
Иначе относно двойният стандарт, не исках да се намесва онази комплексарщина, която казва жената, че е курва, а мъжа пич, нищо че са на еднакви години и с една бройка. Просто не исках темата да се обръща в количествена и да си мерим *ишките.
По-скоро опира до качеството. Колко и доколко за вас е важен секса? Бихте ли пренебрегнали даден косур да го наречем в името да си запазите връзката? И съответно бихте ли пренебрегнали кофти секса, ако всичко друго е ок, с цел да си запазите връзката?
Преди, по време на и след.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И тук изникват два въпроса - к'во аджеба се разправяш с тия хора по този маолумен въпрос и как очакваш някой да реши, че ще излезе нещо хубаво? Няма да цитирам какво точно има предвид под "тия хора", защото не ми се навлиза толкова дълбоко...
Просто ти, ако си знаеш нивото ще видиш, че е под него...Но в крайна смета т'ва е интернет, така че...
Но пак да си кажа, па нека те боли фара - ако водиш дебилни спорове с неосъзнати хора не мисли, че от теб се очаква нещо хубаво.![]()
Аз само ще ви кажа, че ако искате да се омъжите за качествен мъж не парадирайте с бройки (ели па дву-три цифрени) и не се правете на великите феминистки. Ако не искате - живи и здрави, с котка под ръка и към тъмблр, и путколизачите...
А мъжете могат да не съдят само по бройките...Няма пак да давам примера за Пенка спала с 2-ма, ама с вторият й се върти секс клипче в нета и в свободното си време прави свирки на най-собрият ви приятел, 'щот има кинти, примерно...
Аз само ще ви кажа, че ако искате да се омъжите за качествен мъж не парадирайте с бройки (ели па дву-три цифрени) и не се правете на великите феминистки. Ако не искате - живи и здрави, с котка под ръка и към тъмблр, и путколизачите...
А мъжете могат да не съдят само по бройките...Няма пак да давам примера за Пенка спала с 2-ма, ама с вторият й се върти секс клипче в нета и в свободното си време прави свирки на най-собрият ви приятел, 'щот има кинти, примерно...
Вие така и не разбрахте, че не става въпрос за "жена с много бройки си е много добре", а че и мъжът с много бройки е толкова зле в очите на жената, колкото и тя в мъжките. И това няма НИЩО ОБЩО с феминизма, нито с половото разделение...
Обяснявате се на дълго и на широко за неща, които нямат пряко значение върху конкретната тема.
Бой и ебън винаги и навсякъде.
Запознанство започнало с пернишка мартеница е най-добре!
Grumpy old madman
Не знaя тийнейджъри кaкво трябвa дa докaзвaт с изчaквaне.
Ти четеш ли кой какво пише изобщо?
Ще ти кажа аз абселютно.
Леприкон![]()
Много добре чета аз
А вие в кой век живеете питам аз ?
![]()
в този в който нема бурканчета с пара закопани под земята
Хобитите обичат да играят дартс (кфв)
Леприконите са яки, ама тя е прекалено тъпа за леприкон.
Я я знам таа...
Аз ли в кой век живея? Защото не си спомням да съм говорил каквото и да било против жените. Ама ако не напишеш такова нещо, какво би могла да напишеш ти по темата?
Много обичам хора с беден речник и половин мозък да ми се правят на интересни и готини с разни глупави включвания.
Ако имаш да казваш нещо по въпроса, казвай го. Ако не, заеби разсъжденията и без друго не ти се получават.
Има толкова неща, които можеш да правиш: свирки, да готвиш, да переш...
И не го казах защото си жена, ами защото за друго, общо взето - не ставаш.
Сега ще ме наречеш ли сексист и женомразец?![]()
Аз за какво ставам си е моя работа
За мен да твърдиш че жените и мъжете не могат да имат равни права си е изостанало мислене нищо лично
Пък ок аз съм тъпа и ставам само за горно изброените неща
Има страшно много жени на ръководни постове в типично мъжки сфери е как тези жени са стигнали до там ?
Нали са се доказали по някакъв начин за да стигнат до там ?!