Айде и аз да се изкажа. След известни лични разсъждения, стигнах до заключението че в живота ми явно има огромно значение секса. Който каквото да говори, все пак всички сме различни. Но някак си не гледам толкова външният вид - просто да е привлекателен за мен, нито парите - защото съм държала винаги на самостоятелност и сме 50/50 по сметките, дори нещо като пушене бих приела... но секса е друго.
Първата ми сериозна връзка беше точно първо гаджета, след известно време секс и накрая късане по ред причини. И да, секса не вървеше и каквито и чувства да съм имала, всичко замря малко по малко. Продължи две години.
Втората ми сериозна връзка - обратното. Луд секс, след няколко седмици сериозен разговор и решаваме, че искаме да сме заедно и да се опознаем. Продължи малко над шест години.
Та се замислих аз, че ако не си допадна с някой на чисто сексуално ниво, в продължение на времето чувствата замират, колкото и гадно да звучи. Докато иначе бих направила малък компромис (разбира се и ако той е склонен - примера с пушенето, просто да не пуши в мое присъствие да речем и да си дъвчи дъвки :д).
Това е, ако има нещо ще се включвам пак в темата...