.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 329

Hybrid View

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Дръймърче, не тая никакви лоши чувства. Няма причина да бъда ядосан, обиден или наранен.

Мнението ми няма да промени възгледа на никой. За това струва 5 стотинки, на толкова го оценям.

Напротив, много хора от форума са поставили секса на пиедестал. Тъжно е, че не успеят да вникнат в смисъла на секса, а го правят за да задоволят нуждите си. Всеки както си знае. Когато правиш секс, то трябва да е с човек, на който имаш пълно доверие и имаш истински и искрени чувства към него. Не виждам как може да имаш доверие на някой, който познаваш от няколко часа/дена. Да не говорим, че може да се заразиш с не малко болести така. Кондомите не предпазват на 100%, един път е нужно да се случи. А какво ще стане ако забременееш? Би ли носила бебето на човек, който не познаваш?

Другото е, че говорите така, все едно една сериозна връзка не може без секс. Какво ще стане ако случайно се влюбиш в човек, който е неспособен да прави секс? Любовта не те пита. А ако приятеля/ката ти замине някъде за година-две? Сексът просто е нещо второстепенно.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    А ако приятеля/ката ти замине някъде за година-две? Сексът просто е нещо второстепенно.
    За година-две не, но за месец-два-три ми се е случило моето момче да е далеч. Всъщност онова, което каза относно секса, е правилно донякъде. Когато него го нямаше, си мислех само как ми липсва и как искам да го видя. С виждането, естествено, идват и разни мисли за секс, разговори на разходка из парка, дори караниците.
    Харесва ми също и частта, в която говориш как любовта и секса вървят ръка за ръка. Вярвам обаче, че ако единият от нас е бил/е незадоволен в сексуален аспект, нямаше да останем заедно толкова дълго. Общо-взето се опитвам да кажа, че не е нужно да не правиш секс с възлюбения си еди-колко време, за да си сигурен, че връзката ще издържи, ще е сериозна и ще останеш доволен от нея. Връзките между хората понякога са странни, не винаги можеш да вкараш човешките отношения във калъп. Понякога можеш да започнеш връзка с голямо чакане и тя все пак да свърши бързо, а друга, започнала със секс да завърши с деца, дълъг брак и двоен гроб. Искам да кажа, че никога нищо не е сигурно и няма гаранция. Хубаво е да следваш ритъма, а не да си поставяш ограничения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си