- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс - преди или след връзката?
Защо? Аз като цяло не съм против идеята, че няма пълно равноправие и не смятам, че би трябвало да има. Винаги едните ще са по-добри в едно, а другите в друго - като процент. Изключенията обаче, са толкова много, че самото обобщение ми се вижда излишно. Когато изреди сравнително плюсовете на жените изказа предимно неща, които са на тема: хубавата птичка как нежно влияе на своя стопанин. А това е ужасно повърхностно. Има жени математички, спортистки, физички, голяма част от хобитата, които имат, са условно приети за мъжки. Знаеш ли къде още има нечестно наложен двоен стандарт? Например, че се гледа с присмех на мъже - медицински сестри, танцьори на балет, фризьори и прочие. Защото се водят женски професии. Не смятам, че двата пола са еднакво добри във всичко, но и не мисля, че задължително на разделението трябва да се хвърля голяма умисъл и да се разглежда кой знае колко подробно сякаш е много важно кой е с някакво надмощие, когато не вярвам на кантар да съществува. Отговорностите и задълженията и без това ги има и у двата пола. Ако на теб ти се струва нечестно, че ти си този, когото викат да отваря бурканите и да сглобява гардероба, на жена ти може би ще и е кофти да простира в някой студен зимен ден.
Fisherman, няма нещо определено за учене. За всеки човек е различно. Обобщено може да се нарече: критерии какво точно търсиш у даден човек, за да ти бъде доживотна половинка. Понякога просто попадаш на неподходящи хора, което откриваш в последствие и е много по-добре да се разделиш с тях с риск да добавиш човек към бройката си в последствие, отколкото да седиш нещастлив.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()