- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко вдигате?
Споделете. Похвалете се!
Оплачете се!
Grumpy old madman
гордея се с клековете си: 150 кила свободни тежести
WE ARE NOT ANGELS!
2 пъти собственото ми тегло на тяга, без фитили и колан.
Резултатите ми са супер! Не мога да се оплача.Убедете се сами:
бицепсово сгъване с крив лост-10х37 кг и 8х40 кг (а с успореден хват преди съм правил и 10х40 кг);
скотово с крив лост-10х32,5 кг;
лег с тесен хват-10х62,5 кг, 6х65 кг, 5х67,5 кг, 1х77,5 кг е макса;
френско разгъване-10х37,5 кг и 4х40 кг;
разгъване на скрипец-7х75 кг;
раменни преси с дъмбели-стигал съм до 10х25 кг на дъмбел,а сега 10х22,5 кг. С 12,5 килограмовите си правя загрявка с 20 повторения;
раменни преси с щанга зад врат-10х45 кг;
раменни преси на машина-10х45 кг дискове;
бедрено разгъване-стигах до 20х100 кг, обаче в новата зала има плочки само до 80 кг и правя 3х15х80 кг;
клек-стигал съм до 7х77,5 кг, 5х80 кг, 4х82,5 кг и 1х95 кг. Всичко това с пълен клек до долу без пазене и предпазна силова рама;
легпреса-правя отскоро в новата зала-10х130 кг;
калфмашина-15х90 кг, а сега в новата зала 15х85 кг;
пуловър-15х25 кг;
гребане с дъмбел-10х30кг и съм правил 10х35 кг в старата зала;
вертикален скрипец пред гърди-10х85 кг и 6х90 кг;
гребане на машина-10х67,5 кг дискове;
полулег с дъмбели-10х23 кг, 8х24 кг;
лег с щанга-10х65кг, 8х67,5 кг, 5х70 кг и 1х82,5 кг. Всичко това със спускане до докосване.
Ръст 172 см. Тегло-76 кг.
Ръка +40 см
Бедро-59 см
Врат-41 см.
за последно бутах 100 кг от лег. Сега след 1 години никакви тренировки мисля,че след няколко пъти загрявки - ще вдигна 100 кг някълко пъти..
няма значение колко вдигаш , а как изглеждаш
ми за сяква всъщност ,някоя мацка няма да тръгне да те пита колко дигаш от лежанка ,а ще те гледа кво тяло имаш
Ако тренираш само заради желанието някоя кифла да ти пусне, по-добре се откажи.
Умните момичета са над тези неща.
Човек, ако си тренира, тъй или иначе ще има подобаващо тяло. Няма да някакъв дебелак, нали? Макар че и сумо бойците не виждам да са останали без жени.
Някоя друга, този път подобаваща, теза в защита на теорията ти?
Тренирам от 6 месеца на 16 съм.
95 кг тяга 2 пъти с колан, 65 лег и 80 клек
Жалки килограми, но прогресирам, така че съм доволен. Иска ми се лега да го кача до 80 до март месец, ако някой може да ми даде съвети за това, бих бил много благодарен![]()
тренирам ,за да изглеждам добре и да се чувствам добре
а тва кой с колко дига е яко комплексарска история
Скотово сгъване за бицепс - 20кг х 10 пъти.
Френско разгъване за трицепс - 37,5кг - 10пъти.
Лег преса - 200-240кг - 8 пъти.
Тяга не правя, защото имам проблеми с кръста.
Има машина, която те подпира за гребане с щанга - 80х8.
За клекове - също не мога да се похваля, има още време, докато започна с тези упражнения.
Anonys, ти беше на моята възраст, мисля. Колко ти е лега?
Деба, осрахте хубавата тема. Мене мацките ми се кефят и без да имам плажното телце, така че аргумента ти е невалиден. Като се интересувате от визия и бицепсови сгъвания - ходете си в темата със снимките.
Shut up and lift:
Абе пишете си тежестите на важните упражнения:
лег, клек, тяга, военна преса, набиране с тежест, обръщане, изхвърляне.
Колко правите на някое изолиращи, или на машина е ирелевантно.
Grumpy old madman
Много се чудех дали да отоговоря в темата, ама ще се похваля с прогрес, не с кой знае какво постижение. За един месец (преди това никога не съм клякал или ходил на фитнес) успях да клекна със 110 и 5х100 ;д
Ти ако му обръщащ внимание на тоя бастун... Комплексари са хората , които го правят заради други , а не заради самите себе си. Ако тренираш реводно ( разбирай го като прокси да се осъвършенстваш постоянно ) , вниманието на другия пол ще дойде.