- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко вдигате?
Лег (макс)-90х2 (това ми е най-слабата част...)
Клек(Макс)-130х2-3 иначе 100х10 110х6-8 (зависимост настроението)
тяга(макс)-150х2 за серия 130х8
лег тесен хват- подобно като лег пресата...
Последно редактирано от Shadix : 12-28-2013 на 21:14
Shadix, к'во пречи лежанката да му е 85 а лег пресата 240? На мен лега ми е 70 и лег пресата 160 за по 8 повторения...
аз съм ходил малко пъти на зала и пак е добре за начинаещ
120 тяга с прави крака
110 нормална тяга
60 лежанка (лежанката ми е по слаба)
80 клек
и правя мизерните 30 кг тръстер![]()
на 15 съм и съм ходил на зала максимум 10-11 пътиможе и по малко
Преливате вече...
Лег пресата не е упражнение, което е фактор за слаби или силни спортни резултати.
Говорете само за собственото си тегло и упражнения със свободни тежести.
Лег, клек, тяга, раменна преса прав, набирания и кофички с тежест, обръщане и изтласкване, изтласкване.
Ето ви и една интересна таблица:
http://www.exrx.net/Testing/WeightLi...Standards.html
ама айде тея новаците дето обяснявате как правите с 130 тяга и клек да поствате и клипчета а![]()
![]()
Advanced покривам. Но без изхвърляне и обръщане, че там ако изпусна и ще трябва да си търся нова зала. За обръщането ако натисна за 3 месеца ще го покрия и него. Изхвърлянето не знам. Няма кой да ме научи и да ме гледа.
Ама са им ниски стандартите. Няма набиране с тежест и за бройка, кофички с тежест и за бройка. Такива разни.
Grumpy old madman
ако става въпрос за мен Maldini по добре си дръж езика зад зъбите като не знаеш![]()
Мен ми е по-интересно 120 кг тяга с прави крака. На мен задното бедро ще ми се качи до ушите, ако пробвам.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
А на мен ми е много интересно! Как така прави тяга с прави крака с 10 килограма повече от нормалната тяга? След като по принцип тягата с прави крака се прави със значително по-малка от използваната тежест на нормалната тяга. Ето тоя парадокс бих искал да ми обясни desperedbob!
desperedbob е първият когото съм чел да прави тяга с прави крака с повече от обикновената тяга.
до redbul2 ,нямам обяснение ,просто тягата с прави крака ми е по силна
и до maldini казах ти моето момче дръж си език зад зъбитеи да явно съм по здрав от теб
![]()
лег - 120 - 1 повторение
клек - 110 -1 реп
тяга - 130кг 1 реп
desperedbob, и като се събуди беше засмукал чаршафа с г*за, нали?
Много обичам,когато хората казват:
"Живота ми е тежък."
И аз да ги попитам:
"Сравнение с какво?"
ами честно казано имах лека мускулна треска така че не се прави на много остроумен![]()
Не се правя - аз съм си, а върпоса ми беше сериозен. Сигурен ли си че не са били 120 lbs, а килограми![]()
![]()
Много обичам,когато хората казват:
"Живота ми е тежък."
И аз да ги попитам:
"Сравнение с какво?"
да килограми си бяхаако искаш ми вярвай но аз си знам за себе си
![]()
до Maldini http://www.vbox7.com/play:45e401eae2 бяха 2 повторения ,но човека който снима не успя да снима 1-вото
Ама така кажи, че я правиш с колан и фитили ;D И техниката е зле..
Много хубаво,че правиш тяга със 120 прави крака..Ще се радвам,ако пред мен направиш няколко повторения с 90,без червила и гримове(колан фитил) ,па и с тях пак няма да направиш.
иначе..
прави крака 100x8 (с бавни негативни)
класическа до 140x4
лег-безсмислен
кофички +40 kg 6 reps
клек - в момента без.
OHP- 60x1 (раменни преси с дъмбел 30x14 ,по тежките искат спотер)