Здравейте, искам съвет от вас.
Момиче съм на 15 и отскоро изпитва някакви симпатии към едно момче колкото мен, но сме в различни класове. Разминаваме се по коридорите, имаме общи познати. Имам самочувствие, но проблема е, че съм мноого срамежлива. Нямам и никви надежди, че нещо ще стане, защото преди съм имала само и единствено разочарования и не виждам този път с какво е по- различен, затова съм предпазлива.
Всичките тези неща към този "път" ми се виждам много сбожни, настина много работа
А случайно ако се запознаем- какво? Какво да му кажа, как да се сближим?
Мерси предварително.
Последно редактирано от raid6T769 : 12-25-2013 на 20:02
Каза,че имаш общи познати с него,защо не се сприятелиш чрез тях с него,а другият начин е чрез фейсбук. Ако се сближите и започнете да си пишете намери общи теми с него (каква музика харесва,любими филми и т.н.).
"Имам самочувствие, но съм много срамежлива" = "имам много бройки, ама съм девствен". Я пак? КО рече? Ако го искаш - заговори го! Никой не е казал, че като го заговориш ще тръгнете или че му правиш покана, която да отреже. Просто общувате!! Така се почва.
На 15 си, колко много разочарования можеш да имаш, че да те откажат от желанието ти да контактуваш с него?
Случайно няма как да се запознаете, след като и във фейса сте се имали и по коридорите се виждате всеки ден и не сте се запознали "случайно" значи няма и да стане. Стига си чакала на случайността и направи нещо. Кажи му здравей или нещо подобно следващия път като се видите.
Здравейте имам нужда от съвет значи ситуацията е следната
1.преди месец се запознах с едно момче по мои впечатления е добър, възпитан абе все хубави неща допадна ми много
2.от седмица и нещо близо 2 бившия ми тоест по бившия с когото не бяхме говорили от както се разделихме по негова вина(така да се каже) той ме нараняваше казваше ми кво да обличам да не се гримирам заради него не излизах и с приятелки и върха беше че ми каза че е с мен докато си намери друга и като си намери ще се разделим аз естествено не се съгласих и се разделихме а от тогава минаха вече 3 години ми писа и ми каза че много ме обичал много съжалявал за преди че е разбрал грешката си от тогава не е минало и ден в който не е мислил за мен че с всяка с което е бил не се получавало защото във тях търсел мен моя характер очите ми усмивката ми и все такива неща 3.и последно бившия ми ми прати приятелство в фейсбук и си писахме общи неща и ми каза че доста често ме сънувал как сме си правили планове за бъдещето да живеем заедно да се оженим да имаме деца (наистина беше така докато бяхме заедно) че съм му била слабост и аз му казах ако съм ти била слабост нямаше да направиш така че да се разделим и да ме лъжеш заради бившата си но както и да е това е минало няма значение вече и тои каза за сега и аз го попитах какво за сега той нищо не каза почна да увърта и смени темата та проблема ми е сега какво да правя с кого да бъда много съм объркана
С никой от двамата! Доказали са се като кретени. Търси някой, който няма да допусне техните грешки. Освен това мисля, че тези решения би трябвало да ги вземеш ти. Това,че не е редно да си с някой от тях е мое мнение, не означава, че е правилно или удачно за теб! За теб са правилни и удачни решенията, които взимаш ти!