.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Red face Любов ли е ?

Здравейте имам следния проблем моля даите съвет . Имам игра с едно момиче от класа с нея сме от 12 години в един клас но последните месеци някак си се зближихме много опитвам се да я поканя на романтично място хубава гледка над града слънцето залязва планините пред нас много . Тя много харесва хубавите гледки разпитвал съм я . Обаче винаги нещо се обърква вали много силен дъжд бях в болница после пак валя дъжд после имаше важен испит и сега я поканих и не ми отговаря това не е голям проблем защото почти винаги е заета . Та мисълта мие когато отидем там аз съм доста залупен и незнам как да заппочна важния разговор да и кажа че я харесвам същосе притеснявам акоме отреже някакъв начин да се измъкна защото когато се видим да не ми е неловко даа. си поговорим извинявам се за грешките от телефона съм ие малко труднописането просто искам да споделя и ако може да мидадете някойполезен съвет.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не започвай разговор. Гушни я докато се наслаждавате на гледката. Ако не се дръпне я целуни. Не сте на 10 да се питате "Искаш ли да сме гаджета".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SonataArctica

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не започвай разговор. Гушни я докато се наслаждавате на гледката. Ако не се дръпне я целуни. Не сте на 10 да се питате "Искаш ли да сме гаджета".
    Това

Не е ли прекалено прибързано от къде да знам как ще реагира ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си