Здравейте на всички, първо да кажа,че съм на 16 и после давам направо и на кратко ще разкажа моята история,за да ми олекне пък и ако може някакви съвети или не знам и аз..
Така всичко започна миналата година лятото реших да отслабвам постепенно почнах да изключвам разни храни от менюто си сама си бях направила режим къде разбирам,къде не времето си минаваше и изведнъж се осъзнах и видях,че съм почнала да ям само по 3 пъти и то плодове,кисело мляко и овесени ядки пиех много вода и доста отслабнах и виждах,че има резултат и доста карах така заспивах умряла от глад само с мисълта за това да отслабна.Лятото ядях много диня,пъпеш,мед и други неща и започнах да прекалявам не можех да се контролирам вече по колко да ям,но отслабвах не знам и аз как.Имаше момент,в който много си харесвах тялото и си мислех,че ям ли така,то ще се запази уви,но не.Стигнах доста далече прекалявах доста със сиренето и въобще с всичко,което ядях може да се каже,че имах признаци на булимичка,но не съм повръщала бях и доста слаба.Нещо м/у булимия и анорексия,но нито едното,нито другото ясно ми стана на скоро,че имам хранително разстройство,защото всичко почна да излиза извън контрол не ядях по цял ден,а пълнеех и изпадах в някакви депресии,но се взех в ръце и отидох при диетолог каза ми какво да ям,но не и количеството и проблема ми е сега,че хем не мога пак да се контролирам колко да ям,хем напълнях и психично вече не издържам не мога.. преживях доста и съм много объркана не мога да събера сили да се справя с проблема и да го преодолея.Молбата ми е ако някой е минал по този път просто да ми обесни какво да правя искам да съм слаба като преди,но и да си ям нормално,а това май вече няма как да стане.Много съм отчаяна наистина...