Здравейте , момче от средно голям град на 17 години съм ,гимназист . Тренирах бойни спортове 5 години , в момента поддържам формата си в фитнеса . До тук добре ,но до тук , опитах коз-а за първи път преди 1 година след това съм пушил 3,4,5 пъти в рамките на 6 месеца след това зачестиха и лятото , преди 3 4 месеца последва едно зверско напушване от което на едно момче от компанията му стана супер гадно започна да удря по земята да чупи да припада. От тогава спрях да пуша . След един месец пак пробвах , всичко точно нали весело , но на другият ден като ме изби една тъга , едни размисли , една депресия , нещо супер гадно . Отмина уж , появяваше се от време на време ,но за кратко и не толкова задълбочено. Скоро на едно събиране пуших пак , е това вече преля чашата . Вече няколко дни не мога да се оправя , дълбая минали проблеми , депресиран съм , мисля ,че всичко което ми се казва от приятели е на насочено къъм мен не добронамерено, не излизам от нас много , апатия към всичко и към всички дори .... Нямам сили да захапя стария ритъм отново само където спортувам пак . На практика съм чувствителен въпреки ,че нямам вид на такъв , много изживявам всичко и емоциолноста ми е много голяма . Смея да твърдя ,че нашите са заможни хора , парите винаги са ми стигали , стандарта на живот ми е добър, бих казал ,че има и доволно женско присъствие около мен, но сега когато нямам сили не мога и внимание да им обърна. Всяка новост ме скапва. приятелите ми които пушат на никой нищо му няма ,а аз лежа в момента ..... Моля за помощ някой да сподели дали е възможно да е от марихуаната и как да се справя с проблема ще му бъда благодарен много