- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
Здравейте аз съм момиче на 13 години.
Мастурбирам от 11 годишна. Правя го през ден-два. Напоследък почнах да изпитвам някаква вина. Опитах се да спра но не мога.. Имам чувството, че никоя от приятелките ми не го прави. Според вас нормално ли е момиче на моята възраст да го прави?
spri wednaga,kak ne te e sram?!?!?!?!?!?!!?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Нормално е. Всички се чувстваме виновни около Коледа, все пак бебето Исус се е родило, а ти си бъркаш по дупките... Аз се чувствам най-виновно, когато убивам около Коледа... :/
Виж и аз мастурбирах от доста малка знам колко е яко , но сега когато пораснах съжалявам защото по трудно свършвам иначе не трябва да чувстваш вина добре да опознаваш себе си
Направо съжалявам питащите. Тука такива глупости се изписват, че няма да се учудя ако по ТВ гледам как са приели някой пубер с бутилка в задника.
Иначе по темата... Нормално е и няма защо да се чувстваш виновна, че го правиш. Приятелките ти вероятно също го правят, друг е въпроса дали биха си признали. Като ти харесва го прави, няма лошо.
Първоначално написано от antifashionshit
Какъв е проблема, че чак тема пускаш.
Всички го правим, няма нищо срамно в това.
Като ти харесва - действаш.
Съвсем нормално е , и аз почнах от тогава. Няма никакъв проблем. Защо да изпитваш вина, нищо лошо не правиш