- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- среща с неочакван край
кой е следващия който би искал да ме срещне![]()
лаинархи бои ти ли си следващиянали по празниците ще си с приятелката си
искаш ли да ти усуча носа да заприлича на лявата срамна устна на баба ти когато баща ти я задоволява с точилката
![]()
![]()
еи изсипън , значи глеи сяказаха ми че си бил педофил , що така ве момче
знаеш ли как мразя педофилите
с малки момиченац които се занимават и т.н.
ще ти се изсера в устата и след тва ще те накарам да сдъвчеш прясната кашамисля че така ще се чувстваш у дома си , взе едно ядеш от бабината каймичка , със същата консистенция е , селски пастир
бангир , лайнир , простир , дриссир
![]()
чакам включване и от някой друг даваите нападаите , приемам спаринги , може и с оръжия даже![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
QQ life само не се пени ще ти се сбръчка джанката
да дойда от бургас до якоруда за да ти видя омацана в лой уста и тлъстата гуша тъй ликъде ми е кяра да дам 600лв за гориво за да набия един дебеланко с един шамар
ти ще паднеш точно от 1 шамар
що не изсмучеш сока от топките на татко ти
![]()
ako ne beshe tolkova nasrana typa bezvredna niska kurva i beshe doshyl s udovolstvie shteshe da ti otkysna chelustta za 2 sekundi
vij sega kolko si typ
puskash tema kak iskash da se sreshtash s nqkoi sled tva obqsnqvash kolko si silen kvo 6te stane i 4e nqma smisyl da ima takava sreshta?
tova kakvo e? -----> glupava nasrana putka
идвам от Бургас, тук при нас няма прошка,
всяка малка откачалка с палка и ножка :v
x-са пита чу ли, блъска чупи скули
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хо хо хо весела коледа , пожелавам ти смърт , нещастие и на майка ти в путката
![]()
wesela i na teb, poneje znam 4e shte umresh skoro zaradi prostiq si na4in na jivot shte ti pojelaq zdrave shtastie kysmet i vsi4ko da ti e nared
a dano ama nadali