.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Какви са скучените?

Какви представители на другия пол намирате за "скучни"(не предизвикват у вас интерес, но не са ви противни) и подминавате мисълта за връзка/секс.

Мега фен
    Илюминати, брат.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Илюминати, брат.
    Масони*
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    от латински: illuminati — просветлени, озарени
    та друго имах предвид, мда

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    та друго имах предвид, мда
    Знам, просто се лигавя.. ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Толкова ми се искаше да са Тамплиери.

Мега фен
    и тамплиери има - каквото ти е на душа, брат

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Тъпи курви, дето освен за ебане не стават дори и за разговор на по чаша кафе. Такава нЕщем да видим!

Разните лигъовци и вечно нахилените типове . Не ми пречат но не бих имала връзка с подобен индивид.

Мега фен
    ^верно си е, от хейтърите и ония с алфа поведението (дето само то им е алфа, иначе са пълни неудачници) направо ми омеква сливата.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Някви винаги да се лигавят , да се държат грубо не харесвам и доста срамежливите

Мега фен Аватара на tori
    Не харесвам много намахани типове, които си мислят, че всички трябва да им правят евалата, щото... щото така, без причина.
    Не харесвам хора, които са овчици. За да харесам някого, да го уважавам и да проявя интерес към него и личността му, той трябва да спори с мен. Не трябва да се съгласява.
    Не харесвам и момчета, които гледат само външния вид на една жена/момиче. Аз не съм само парче месо, не обичам да бъда третирана като такава.
    Не харесвам хора без цели и идеи; хора, чийто живот е минал само по барове и чужди легла и единственото по-интересно, което могат да ми разкажат, е как са се събудили вчера в локва повърнато.
    Не харесвам хора, които се държат като изтървани от зоологическата градина. Трябва да е малко или много умерен, да може да се държи нормално, а не да ме е срам от него и навиците му. В тоя ред на мисли включваме това да успява някак да си сдържа поривите за цокане и оригване.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не харесвам много намахани типове, които си мислят, че всички трябва да им правят евалата, щото... щото така, без причина.
    Не харесвам хора, които са овчици. За да харесам някого, да го уважавам и да проявя интерес към него и личността му, той трябва да спори с мен. Не трябва да се съгласява.
    Не харесвам и момчета, които гледат само външния вид на една жена/момиче. Аз не съм само парче месо, не обичам да бъда третирана като такава.
    Не харесвам хора без цели и идеи; хора, чийто живот е минал само по барове и чужди легла и единственото по-интересно, което могат да ми разкажат, е как са се събудили вчера в локва повърнато.
    Не харесвам хора, които се държат като изтървани от зоологическата градина. Трябва да е малко или много умерен, да може да се държи нормално, а не да ме е срам от него и навиците му. В тоя ред на мисли включваме това да успява някак да си сдържа поривите за цокане и оригване.
    Това.

Добавям и груби.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ^верно си е, от хейтърите и ония с алфа поведението (дето само то им е алфа, иначе са пълни неудачници) направо ми омеква сливата.
    Ееее де. Нищо общо.

Лигавите мъже са си кофти, факт. На мен са ми скучни философите.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Философите, да, които седят с разрошена коса, пият уиски и драскат с тъп молив върху лист хартия над настолна лампа в 3 часа през нощес. :Д

Познавам доста хора, които с удоволствие биха си пофилосовствали, но въпреки това са наистина забавни, спонтанни и интересни личности.

Тори го каза - не обичам мъже, които се съгласят с всичко, което казвам. Те са ми скучни. Скучни са ми и хората без някаква страст към лице Х или предмет/хоби/тема.

Мега фен
    Философите, да, които седят с разрошена коса, пият уиски и драскат с тъп молив върху лист хартия над настолна лампа в 3 часа през нощес. :Д
    Извън контекстът на темата - наистина ли не са ти интересни подобни личности ? *садфейс*

// Виоленца вероятно за хейтърското поведение ирл говори. И аз него имах предвид в общи линии.

Иначе идеалното момиче е интелигентна лигла. Толкова от мен =D

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Нах, погрешно си ме разбрал.

Разбира се, че са ми интересни такива личности. Но когато това е единственото, което правят в живота си - тцъ.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    +++++++++++++++++++++++++

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    // Виоленца вероятно за хейтърското поведение ирл говори. И аз него имах предвид в общи линии.
    Имах предвид, че обратното на лигльо далеч не е хейтър.

А алфите всъщност много си ги харесвам даже, но не влагам смисъла на мачо, дето се бие в гърдите. По друг начин го разбирам аз.

Ууу, точно такива пък с листа и молива през нощта дори не ми бяха идвали на акъла. Аз имах предвид по-леката форма на философстване, за по-тежката описана да не говорим, анатема!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Почти всички са ми скучни, макар че умея да си го правя интересно.
    Скучни са ми момичета, които нямат богата обща култура. Искам да има специално отношение към нещо, било то музика или нещо друго. Искам да има искрица живот в момичето и да е отворена към живота и света (това не знам дали ще го разберете, както аз го разбирам, ама все тая). Трябва да има самочувствие, но да има за какво. Самочувствие заради външен вид далеч не е достатъчно. Искам да ми бъде интересна и да не е придвидима. Ненавиждам хора без мнение и отношение. Не обичам еднообразието (не става дума за това, че една не ми стига). Дразня се на постоянно мрънкащи и оплакващи се хора.

Мога още доста да продължа...

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    (не става дума за това, че една не ми стига).
    Не ти ли стига наистина?
    образ

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Тори го е казала много добре Иначе темата щеше да е по-яка ако е обраното - да гледам от положителната страна - кои хора ни харесват и не смятаме за скучни и дразнещи... Т.е. да изброим хубавите неща.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Не ти ли стига наистина?
    образ
    Стига ми, що да не ми стига, стига да ми харесва.

mimssssssss, ако се понапънеш, ще стигнеш до извода, че дали ще напишеш какво харесваш или какво не харесваш е все тая, малко игра на противоположности.
    Реално темата не е по-различна от "какво харесвате в противоположния пол"

Въпреки че ако пусна тема за нещата, които харесваме, но противоположностите им не ни дразнят, или обратното ще докажа, че не е задължително.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^ Е, точно. Някак си повече ми идва да кажа какво харесвам в даден човек, а не какво не харесвам

п.п. За самоизключването също си прав. Защото нещо може да ме дразни и същевременно да ми харесва в него.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    100% същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си