- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са скучените?
Какви представители на другия пол намирате за "скучни"(не предизвикват у вас интерес, но не са ви противни) и подминавате мисълта за връзка/секс.
Илюминати, брат.
та друго имах предвид, мдаот латински: illuminati — просветлени, озарени
и тамплиери има - каквото ти е на душа, брат
Тъпи курви, дето освен за ебане не стават дори и за разговор на по чаша кафе. Такава нЕщем да видим!
Разните лигъовци и вечно нахилените типове . Не ми пречат но не бих имала връзка с подобен индивид.
^верно си е, от хейтърите и ония с алфа поведението (дето само то им е алфа, иначе са пълни неудачници) направо ми омеква сливата.
Някви винаги да се лигавят , да се държат грубо не харесвам и доста срамежливите
Не харесвам много намахани типове, които си мислят, че всички трябва да им правят евалата, щото... щото така, без причина.
Не харесвам хора, които са овчици. За да харесам някого, да го уважавам и да проявя интерес към него и личността му, той трябва да спори с мен. Не трябва да се съгласява.
Не харесвам и момчета, които гледат само външния вид на една жена/момиче. Аз не съм само парче месо, не обичам да бъда третирана като такава.
Не харесвам хора без цели и идеи; хора, чийто живот е минал само по барове и чужди легла и единственото по-интересно, което могат да ми разкажат, е как са се събудили вчера в локва повърнато.
Не харесвам хора, които се държат като изтървани от зоологическата градина. Трябва да е малко или много умерен, да може да се държи нормално, а не да ме е срам от него и навиците му. В тоя ред на мисли включваме това да успява някак да си сдържа поривите за цокане и оригване.
Философите, да, които седят с разрошена коса, пият уиски и драскат с тъп молив върху лист хартия над настолна лампа в 3 часа през нощес. :Д
Познавам доста хора, които с удоволствие биха си пофилосовствали, но въпреки това са наистина забавни, спонтанни и интересни личности.
Тори го каза - не обичам мъже, които се съгласят с всичко, което казвам. Те са ми скучни. Скучни са ми и хората без някаква страст към лице Х или предмет/хоби/тема.
Извън контекстът на темата - наистина ли не са ти интересни подобни личности ? *садфейс*Философите, да, които седят с разрошена коса, пият уиски и драскат с тъп молив върху лист хартия над настолна лампа в 3 часа през нощес. :Д
// Виоленца вероятно за хейтърското поведение ирл говори. И аз него имах предвид в общи линии.
Иначе идеалното момиче е интелигентна лигла. Толкова от мен =D
^Нах, погрешно си ме разбрал.
Разбира се, че са ми интересни такива личности. Но когато това е единственото, което правят в живота си - тцъ.
Имах предвид, че обратното на лигльо далеч не е хейтър.
А алфите всъщност много си ги харесвам даже, но не влагам смисъла на мачо, дето се бие в гърдите. По друг начин го разбирам аз.
Ууу, точно такива пък с листа и молива през нощта дори не ми бяха идвали на акъла. Аз имах предвид по-леката форма на философстване, за по-тежката описана да не говорим, анатема!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Почти всички са ми скучни, макар че умея да си го правя интересно.
Скучни са ми момичета, които нямат богата обща култура. Искам да има специално отношение към нещо, било то музика или нещо друго. Искам да има искрица живот в момичето и да е отворена към живота и света (това не знам дали ще го разберете, както аз го разбирам, ама все тая). Трябва да има самочувствие, но да има за какво. Самочувствие заради външен вид далеч не е достатъчно. Искам да ми бъде интересна и да не е придвидима. Ненавиждам хора без мнение и отношение. Не обичам еднообразието (не става дума за това, че една не ми стига). Дразня се на постоянно мрънкащи и оплакващи се хора.
Мога още доста да продължа...
Тори го е казала много добреИначе темата щеше да е по-яка ако е обраното - да гледам от положителната страна - кои хора ни харесват и не смятаме за скучни и дразнещи... Т.е. да изброим хубавите неща.
Стига ми, що да не ми стига, стига да ми харесва.
mimssssssss, ако се понапънеш, ще стигнеш до извода, че дали ще напишеш какво харесваш или какво не харесваш е все тая, малко игра на противоположности.
Реално темата не е по-различна от "какво харесвате в противоположния пол"
Въпреки че ако пусна тема за нещата, които харесваме, но противоположностите им не ни дразнят, или обратното ще докажа, че не е задължително.
^ Е, точно. Някак си повече ми идва да кажа какво харесвам в даден човек, а не какво не харесвам
п.п. За самоизключването също си прав. Защото нещо може да ме дразни и същевременно да ми харесва в него.