- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са скучените?
Какви представители на другия пол намирате за "скучни"(не предизвикват у вас интерес, но не са ви противни) и подминавате мисълта за връзка/секс.
Илюминати, брат.
та друго имах предвид, мдаот латински: illuminati — просветлени, озарени
и тамплиери има - каквото ти е на душа, брат
Тъпи курви, дето освен за ебане не стават дори и за разговор на по чаша кафе. Такава нЕщем да видим!
Разните лигъовци и вечно нахилените типове . Не ми пречат но не бих имала връзка с подобен индивид.
^верно си е, от хейтърите и ония с алфа поведението (дето само то им е алфа, иначе са пълни неудачници) направо ми омеква сливата.
Някви винаги да се лигавят , да се държат грубо не харесвам и доста срамежливите
Не харесвам много намахани типове, които си мислят, че всички трябва да им правят евалата, щото... щото така, без причина.
Не харесвам хора, които са овчици. За да харесам някого, да го уважавам и да проявя интерес към него и личността му, той трябва да спори с мен. Не трябва да се съгласява.
Не харесвам и момчета, които гледат само външния вид на една жена/момиче. Аз не съм само парче месо, не обичам да бъда третирана като такава.
Не харесвам хора без цели и идеи; хора, чийто живот е минал само по барове и чужди легла и единственото по-интересно, което могат да ми разкажат, е как са се събудили вчера в локва повърнато.
Не харесвам хора, които се държат като изтървани от зоологическата градина. Трябва да е малко или много умерен, да може да се държи нормално, а не да ме е срам от него и навиците му. В тоя ред на мисли включваме това да успява някак да си сдържа поривите за цокане и оригване.
Обикновено харесвам много малко момчета дори и за обкръжението си, лесно намирам кусури () и съм претенциозна.
Това покрива някаква част:
Бих добавила прекалено циничните, прекалените сексисти, прекалените многознайковци, хората с ясно изразен диалект, консервативни относно музика (най-често това са заклетите металисти)...
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-24-2013 на 15:57
Ти колко "металисти" познаваш дето да са се клели, че са такива? Аз пък познавам доста хора, които слушат твърда музика (т.нар. от теб "металисти") и мога да ти кажа, че повечето от тях не са нито сексисти, нито цинични, нито многознайковци. Прощавай, ако факта, че хората не харесват чалгата, която явно слушаш, означава музикален консерватизъм!
М тя май имаше предвид, че метълистите са консервативни относно музиката. И аз слушам метъл (от хеви, през симфоничен, до блек/дет) и мога да го потвърдя като нещо реално. "А омг аз съм най-трю изреди ми номерата на социалните осигуровки на членовете на групата от тениската ти....аааа-баааа ти не знаеш, че тоя албум е от '85-та не от '86-та....Уууу тия скапани музики, само метАл, баткаааа, моШно...На к'ва дискотека ще дойда с теб, там пускат само бози, дай в метъл кръчмата"![]()
1.Ти защо реши, че си правя майтап?
2.От къде се взе, че да ми казваш дали да съм сериозен и какво ти дава това право? Аз като гледам във форума всички как са сериозни като надгробни камъни... Всяка втора тема е "да умреш от смях"-стил.
3:Това, че не разбираш какво имам предвид като пиша нещо, не означава, че пиша, колкото да не заспя. Може би на теб ти е време да лягаш - като ти гледам тия 9 500 мнения, май нямаш много време за сън.
darknesswillfall: "бургас и варна говорят най правилно " ---> бъзикаш ли сЪ Уа, лиЕк? Не може някой бургазлия да ми каже "изфърлИ тЪз кАмичка из канафкЪтъ" ("изхвърли този камък от канавката") и да ми твърдиш, че там говорят най-правилно... Освен, ако не е било ирония, ест.
Не ме разбра правилно или аз не се изразих добре.
За металистите се отнасяше само последното - че са консервативни, не останалото
За диалектите бях съвсем буквална. Всякакви шопски, врачански, ясно изразени бургаско-варненски... хич не ми понасят. Наясно съм, че и аз говоря на диалект, но смея да твърдя, че е доста лек и приемам хората с леки диалекти. Обаче... просто имам чувствителни уши :д