.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Реших, че ще си говорим за кучета.

anonymous708973
    Guest
    Обикновено харесвам много малко момчета дори и за обкръжението си, лесно намирам кусури () и съм претенциозна.

Това покрива някаква част:

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не харесвам много намахани типове, които си мислят, че всички трябва да им правят евалата, щото... щото така, без причина.
    Не харесвам хора, които са овчици. За да харесам някого, да го уважавам и да проявя интерес към него и личността му, той трябва да спори с мен. Не трябва да се съгласява.
    Не харесвам и момчета, които гледат само външния вид на една жена/момиче. Аз не съм само парче месо, не обичам да бъда третирана като такава.
    Не харесвам хора без цели и идеи; хора, чийто живот е минал само по барове и чужди легла и единственото по-интересно, което могат да ми разкажат, е как са се събудили вчера в локва повърнато.
    Не харесвам хора, които се държат като изтървани от зоологическата градина. Трябва да е малко или много умерен, да може да се държи нормално, а не да ме е срам от него и навиците му. В тоя ред на мисли включваме това да успява някак да си сдържа поривите за цокане и оригване.
    Бих добавила прекалено циничните, прекалените сексисти, прекалените многознайковци, хората с ясно изразен диалект, консервативни относно музика (най-често това са заклетите металисти)...
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-24-2013 на 15:57

Какво значи цокане? Явно е някакъв термин... :/

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Напоследък всички са ми безинтересни и не срещам никои, които да ми спечели вниманието. Не знам дали просто все попадам на такива хора или просто аз съм в такъв период.

Но все пак - самовлюбените; комплексарите; несъобразителните; прекалено влияещите се от чуждо мнение за каквото и да било; запалени по нещо си(било то фитнес, игра или друго), които не могат да говорят на други теми; хора, които не проявяват креативност в нищо; хора, които постоянно се лигавят; хора, копиращи стила на американските лекенца; хора, които само обикалят дискотеките и са способни сутрин да слушат Азис... и т.н.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Някви винаги да се лигавят , да се държат грубо не харесвам и доста срамежливите
    Без да се заяждам, ама то какво остана като вариант? O.o

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бих добавила прекалено циничните, прекалените сексисти, прекалените многознайковци, хората с ясно изразен диалект, консервативни относно музика (най-често това са заклетите металисти)...
    Ти колко "металисти" познаваш дето да са се клели, че са такива? Аз пък познавам доста хора, които слушат твърда музика (т.нар. от теб "металисти") и мога да ти кажа, че повечето от тях не са нито сексисти, нито цинични, нито многознайковци. Прощавай, ако факта, че хората не харесват чалгата, която явно слушаш, означава музикален консерватизъм!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ти колко "металисти" познаваш дето да са се клели, че са такива? Аз пък познавам доста хора, които слушат твърда музика (т.нар. от теб "металисти") и мога да ти кажа, че повечето от тях не са нито сексисти, нито цинични, нито многознайковци. Прощавай, ако факта, че хората не харесват чалгата, която явно слушаш, означава музикален консерватизъм!
    М тя май имаше предвид, че метълистите са консервативни относно музиката. И аз слушам метъл (от хеви, през симфоничен, до блек/дет) и мога да го потвърдя като нещо реално. "А омг аз съм най-трю изреди ми номерата на социалните осигуровки на членовете на групата от тениската ти....аааа-баааа ти не знаеш, че тоя албум е от '85-та не от '86-та....Уууу тия скапани музики, само метАл, баткаааа, моШно...На к'ва дискотека ще дойда с теб, там пускат само бози, дай в метъл кръчмата"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Хващаш се за думите и плямпаш колкото да не заспиш. По-сериозно малко...

А относно диалектите, какво по-точно имаш предвид, Пантерке? : )

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Какво значи цокане? Явно е някакъв термин... :/
    Да издават странни звуци като пият. :д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    "А омг аз съм най-трю изреди ми номерата на социалните осигуровки на членовете на групата от тениската ти....аааа-баааа ти не знаеш, че тоя албум е от '85-та не от '86-та....Уууу тия скапани музики, само метАл, баткаааа, моШно...На к'ва дискотека ще дойда с теб, там пускат само бози, дай в метъл кръчмата"
    Същото говедо съм. Извинявайте за дабъл поста просто не ми се редактира.

anonymous708973
    Guest
    Не ме разбра правилно или аз не се изразих добре.
    За металистите се отнасяше само последното - че са консервативни, не останалото

За диалектите бях съвсем буквална. Всякакви шопски, врачански, ясно изразени бургаско-варненски... хич не ми понасят. Наясно съм, че и аз говоря на диалект, но смея да твърдя, че е доста лек и приемам хората с леки диалекти. Обаче... просто имам чувствителни уши :д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    -Извиньети, ама няма ли да спрьети?!
    -Твърдо НЬЕ!
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Скучни са ми хора без сериозни и постоянни хобита, които изискват научаване на нещо ново редовно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на tireheb
    скучени са ми на първо място люде - "кариеристи", тъй да го наречем, макар че не е точно определение за тва, което иам предвид
    е те такива, дето разговора винаги се върти около работата им, все едно вършат нещо изключително важно и релевантно; колко им е натоварващо и с какви невероятни проблеми се сблъскват всеки ден
    а реално работата им е в кол център, евентуално някой бар/макдоналдс

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    -Извиньети, ама няма ли да спрьети?!
    -Твърдо НЬЕ!
    -Добър ден, господа, удобно ли е да говоря на ти?
    -Да, разбира се.
    -ЗдравейТии....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    За диалектите бях съвсем буквална. Всякакви шопски, врачански, ясно изразени бургаско-варненски... хич не ми понасят. Наясно съм, че и аз говоря на диалект, но смея да твърдя, че е доста лек и приемам хората с леки диалекти. Обаче... просто имам чувствителни уши :д
    Доста е нелепо това. : )

Сиси, ти например за мен можеш да бъдеш скучна поради същите причини...и са ко прайм?

Не ме разбра правилно или аз не се изразих добре.
    За металистите се отнасяше само последното - че са консервативни, не останалото

бургас и варна говорят най правилно , това ако е диалект то явно ти си изпращяла тотално , може да се застреляш тва ти предлагам

в пловдив ударенията са много яки като чуя как казват бюро мляко и т.н. ще умра от смях

Град
    София
    Няма такова нещо.
    Има един книжовен български език, който е валиден за цяла България. Няма "по-правилен" и "най-правилен".
    И истината е, че най-много до него се доближава този в София, доколкото е възможно да се абстрахираме от сбирщината на всякакви видове диалекти от всякакви краища на България.

Преди да подхванете темата за шопите (предполагам, че някой ще я подхване, ужилен от моите "шопски брътвежи", не говоря за теб), за да ме се изложите, поразгледайте в гуугъл за шопите, вижте кои територии и райони обхващат, след това пак говорете.

Мега фен Аватара на tori
    Странно, но съм чувала как Велико Търново говорят най-добре и разбираемо. Имам наблюдения във Варна - не са чак толкова перфектни. За Бургас нямам наблюдения, нищо не мога да кажа.

Град
    София
    Истината е, че в днешно време най-правилно се говори там, където се полагат най-много старания за изкореняване на "плевелите на езика", а това се случва на индивидуално ниво.
    Никъде не се говори правилно, защото хората не четат достатъчно и не се стараят, дори много от журналистите не говорят правилно.
    Няма да се задълбочавам, но да прочета, че във Варна и Бургас се говорело най-правилно...
    Както казах и в София не се говори правилно, а лошото е, че поради 'великото преселение на народите' тук има всякакви диалекти и в добавка към гореспоменатите причини, това ще доведе до още по-неправилен говор вбъдеще.

Книжовен език и стандартен изговор. Позамислете се над тези понятия за домашно :v

Часът по БЕЛ свърши

Мега фен
    Нямам и един познат, който да говори на диалект във 'формална' ситуация. Ако някой си приказва на 'е', пропуска по 2 съгласни в дума или умишлено употребява диалектни форми не ми прави никакво впечатление. И аз го правя и то най-безцеремонно...оставяш впечатление на прост човек, което в ежедневни ситуации е плюс.

Това много просташко ще прозвучи, но прилично (като нито малко, нито много да се чете) контакти с хора от провинцията съм имал, било то от екскурзии, познати на роднини или роднини на познати, и до един като си отворят устите и ... някакво между смешно и дразнещо звучи. Съгласен, не особено интелигентни хора са били в болшинство, но въпросът е, че ако си изхождам от опита, несофия == мьйемьйе и ъъъъъъъъъ.

Съгласен съм с психопата, де. И тук го има това, но наистина си мисля, че е следствие от незаинтересованост.

А, и честита коледа на който празнува.

много е правилен софийския език , ето даже няколко примера да видите колко бил книжовен

искам - сакам
    хляб - леб
    в града - у градо
    мляко - млеко
    трябва - требе
    звяр - дзвер
    дясно - десно
    ляво - лево

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Хващаш се за думите и плямпаш колкото да не заспиш. По-сериозно малко...

А относно диалектите, какво по-точно имаш предвид, Пантерке? : )
    1.Ти защо реши, че си правя майтап?
    2.От къде се взе, че да ми казваш дали да съм сериозен и какво ти дава това право? Аз като гледам във форума всички как са сериозни като надгробни камъни... Всяка втора тема е "да умреш от смях"-стил.
    3:Това, че не разбираш какво имам предвид като пиша нещо, не означава, че пиша, колкото да не заспя. Може би на теб ти е време да лягаш - като ти гледам тия 9 500 мнения, май нямаш много време за сън.

darknesswillfall: "бургас и варна говорят най правилно " ---> бъзикаш ли сЪ Уа, лиЕк? Не може някой бургазлия да ми каже "изфърлИ тЪз кАмичка из канафкЪтъ" ("изхвърли този камък от канавката") и да ми твърдиш, че там говорят най-правилно... Освен, ако не е било ирония, ест.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението

Сиси, ти например за мен можеш да бъдеш скучна поради същите причини...и са ко прайм?
    Ами не се залюбваме, какво правим. :Д Така де, не може всеки да си пасва с всеки.

Май досега не ме е дразнил много нечий диалект. Може би в началото е малко странно, дори леко неприятно, но за отрицателно време човек свиква и не му прави впечатление. Поне на мен. В университета сме общо взето малко хора от София, повечето са от други градове и има различия в говора, но не са дразнещи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    много е правилен софийския език , ето даже няколко примера да видите колко бил книжовен

искам - сакам
    хляб - леб
    в града - у градо
    мляко - млеко
    трябва - требе
    звяр - дзвер
    дясно - десно
    ляво - лево

Да!

Всички - сите
    Леля - тетка
    Аз - я