- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са скучените?
Е дзвер си е синоним, не е диалект
Иначе имаше някакво "он", което се използва за той/него и ми е супер дразнещо...
А в Стара Загора как си мяукаме малИ малИ :д
НЕГО ден :х
НЕЯ вечер
хмм...това не е ли северозападен диалект?
и аз
обичам хъскита!
пт: не харесвам доминиращи и ревниви типове, не харесвам селянията (не, не тези които са от село), байганьовщината, такива, които не обичат и не умеят да показват чувствата си, твърде подредените, курварите, всезнайковците, тъпаците също, не харесвам мъже, които мразят спорта и дори го подценяват, темерутите, но и прекалено общителните, които са и искат да са постоянно център на внимание ии затова се сещам в момента
![]()
е софия не е ли от северозападиве научи картата стига гледа скиори
Зависи спрямо кого![]()
Аз съм от София и тия изрази през живота си не съм ги употребявала,да не кажа,че не съм ги и чувала.
А иначе най-неприятните типове са ми женкарите.Нямам нищо против тия дето си го бройкат дискретно,макар че пак не са моя тип хора,но тия дето се хвалят кога,с коя и как са спали са ми супер противни.Като цяло не харесвам момчета с прекалено голямо самочувствие,макар и да се смята за мъжествена черта.Типа ''отворковци'',дето непрекъснато пускат разни лафчета,често се случва да ме накарат да се чувствам неудобно по някакъв начин,така че и те не са ми любимци.
А бе да ви еба у разбирачите граждани. Нито съм от София, нито от морето, ама по-гнусно нещо от миекото говорене нЕма. Гняс. Отврат. Закривайте.