.
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Обикновено харесвам много малко момчета дори и за обкръжението си, лесно намирам кусури () и съм претенциозна.

Това покрива някаква част:

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не харесвам много намахани типове, които си мислят, че всички трябва да им правят евалата, щото... щото така, без причина.
    Не харесвам хора, които са овчици. За да харесам някого, да го уважавам и да проявя интерес към него и личността му, той трябва да спори с мен. Не трябва да се съгласява.
    Не харесвам и момчета, които гледат само външния вид на една жена/момиче. Аз не съм само парче месо, не обичам да бъда третирана като такава.
    Не харесвам хора без цели и идеи; хора, чийто живот е минал само по барове и чужди легла и единственото по-интересно, което могат да ми разкажат, е как са се събудили вчера в локва повърнато.
    Не харесвам хора, които се държат като изтървани от зоологическата градина. Трябва да е малко или много умерен, да може да се държи нормално, а не да ме е срам от него и навиците му. В тоя ред на мисли включваме това да успява някак да си сдържа поривите за цокане и оригване.
    Бих добавила прекалено циничните, прекалените сексисти, прекалените многознайковци, хората с ясно изразен диалект, консервативни относно музика (най-често това са заклетите металисти)...
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-24-2013 на 15:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си