.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Зъбобол

Зъбобол

Здравейте искам да ви попитам какво да правя тъй, като от 1,2 дена имам страшен зъбобол, ходих при 3,4 зъболекаря и всички ми казаха, че след нова година съм трябвало да отида, а болката се усилва и вече не знам какво да правя, някакви съвети ??

Ако хапчетата не помагат прави гаргара с ракия или друг силен алкохол.Или течен аналгин-гаргара малко на зъба.В най-лошия случай ще станеш мазохист.
    _l_

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, не ти ли изписаха някакви болкоуспокоителни поне? Аз като имах този проблем пих едни прахчета "Нимезил", но мисля, че са с рецепта.

Голям фен Аватара на ОР
    Тамън преди 5 дена бях и аз така, ама слава богу че имам братовчед зъболекар. Все пак вечерта го нямаше нали и притъпих болката като сложиш паста за зъби на мястото с болка, държиш така към 10 миунти и после правиш гаргара със соледа вода.
    Не я спира напълно, но другите съвети откъм аналгини, алкохоли и т.н. не помагаха.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Чувала съм че гаргара с ракия е помагало ама нз до колко е така ако толкова много те боли ходи на друг заболекар ( на 27 и 30 е работен ден)

жабуркай ракия и след това я плюй аз така правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си