.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как да го преодолея?

Хора, имали ли сте проблеми с преодоляване на бившия? След година и нещо, още не мога да си избия моя от главата Някакви съвети?

Повече от фен Аватара на SoInsane
    И аз не мога, обаче след 2 години. Обаче напоследък с всеки изминал ден доказва колко е пропаднал и в какъв боклук се е превърнал и усещам, че скоро няма дори да се сещам за него.
    Иначе за твоя случай... опитвала ли си да си с друг?

Опитвала съм, била съм, но в крайна сметка все с него ги сравнявам и така... След неуспешна връзка, пак си мисля за него и че пак го искам. Големи драми

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Много е кофти да започнеш връзка, когато не си преодоляла бившия. Поне при мен такъв тип връзки са загубена кауза. Съсредоточи се върху себе си, научи се да бъдеш щастлива и необвързана и ще ти е по-добре.

Повече от фен Аватара на SoInsane
    Хм... започни някакви промени по себе си, било то във външния ти вид или в характера. Наистина, съсредоточи се върху себе си и собствените ти интереси, излизай с приятели, запознавай се с нови хора, забавлявай се

благодаря ви :*

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Колко тъжно :*

Мега фен Аватара на SonataArctica

Времето лекува,а алкохола помага да забравиш.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Been there. С тази разлика, че не ми е бивш.
    Ми, как да го преодолееш... Времето лекува, според мен.
    Но не би било честно, ако тръгнеш с някой друг, за да го забравиш.

Спри да мислиш за него, спри да се питаш дали си го преодоляла или не, намери си друго занимание, Не мисли и за други връзки, понеже всички те ще са насилени ако просто не се случат. Не винаги можеш да забравиш бившия с помощта на нов. Дай си още време ако ти е нужно и излизай повече с приятели, колкото повече се застояваш у вас, толкова повече ще се замисляш за чувствата си към него

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Първоначално ми беше много тегаво, след това изведнъж спря да ми пука.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Много е кофти да започнеш връзка, когато не си преодоляла бившия. Поне при мен такъв тип връзки са загубена кауза. Съсредоточи се върху себе си, научи се да бъдеш щастлива и необвързана и ще ти е по-добре.
    Според мен пък е най-бързият и сигурен начин да преодолееш каквито и да е остатъчни чувства по бившия, независимо кой кого е оставил.
    Като нямам предвид, че новото момче е само средство, напротив - не тръгваш с първия симпатяга с цел да забравиш. Харесваш си някого, искаш нещо повече и влагаш всичко от себе си в новата връзка, затова забравяш старата бързо.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^ Чисто любопитство, ама такава връзка, която започваш без да си преодоляла бивш получавала ли ти се е?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Имала съм такива проблеми но с времето ми мина просто излизай с приятели забавлявай се прави работи за да се разсееш

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    К'ур за бившите, бе! :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ^ Чисто любопитство, ама такава връзка, която започваш без да си преодоляла бивш получавала ли ти се е?
    Мда.
    Обаче под "не съм преодоляла" разбирай "остатъчни чувства", а не "не мога да спя нощем и рева по цели дни".

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    След 2 години, 3, ще си го избиеш. Споко!

Работата е там, че след НЕГО съм харесвала и други момчета, ходили сме, била съм добре и с тях. Но след като се разделим, аз усещам, че не ми е чак толкова тъжно за момчето, с което току що съм се разделила, а си мисля за ОНЗИ.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Е то винаги има един-единствен (една-единствена), дето ще си ти остане НАЙ. Няма начин. Просто ще се научиш да живееш с това.

Намери си хоби! Промени в прическа и въобще външния ти вид. Пробвай нови неща.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Е то винаги има един-единствен (една-единствена), дето ще си ти остане НАЙ. Няма начин. Просто ще се научиш да живееш с това.
    За съжаление, май наистина е така. Аз обаче мисля, че след време пак ще ни се пресекат пътищата. Знам, че тези мисли са "самоубийствени", но... така си мисля, не знам

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Идеята не е да се научи да живее с това, а да спре да живее с това. Аз мисля, че е възможно като обръща повече внимание на себеси хобитата си и всичко останало, което я прави щастлива. Всичко си е до психическата нагласа. Най-добре е да се научи да бъде щастлива и без него и без други "гаджета" докато не преодолее този.
    Според мен както се вика любов с любов се забравя, а не със симпатия. Явно още не е срещнала човека, с когото може да го преодолее.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 01-05-2014 на 22:38

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Спри да мислиш за него, спри да се питаш дали си го преодоляла или не, намери си друго занимание, Не мисли и за други връзки, понеже всички те ще са насилени ако просто не се случат. Не винаги можеш да забравиш бившия с помощта на нов. Дай си още време ако ти е нужно и излизай повече с приятели, колкото повече се застояваш у вас, толкова повече ще се замисляш за чувствата си към него
    Послушай съвета на HollyGolightly, трудно е но ако имаш желание ще се справиш.

Има едно много правилно изказване-любов с любов се забравя.
    Бих ти препоръчала и за да не мислиш толкова за него да се посветиш на нещо, което обичаш да правиш. Намери си хоби, занимавай се със спорт, отделяй време на домашния любимец, чети интересни книги.. когато човек е зает с такива дейности не му остава време да мисли за странични неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си