- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете . Как да спра да го харесвам ..
темата е малко тъпа ,но просто имам нужда от съвет относно едно момче, аз го харесвам, но според мен той не изпитва същото и не искам да бъда наранена, затова просто предположих, че трябва да спра да го харесвам. Проблемът е, яе не знам как постоянно мисля за него и не мога да стоя настрана ...
Защо вместо това не опиташ да го свалиш?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Чак пък наранена... Та вие дори не сте имали някакви по-... ъм...дълбоки отношения :д. Най-много да ти пострада егото. Споко, дори развоят да не е какъвто ти се иска, случката едва ли ще остави значими следи (освен ако не си ги внушиш, разбира се). 'Провалът е привилегия на този, който се осмели да опита'.
Защо мислиш, че не те харесва? Напълно възможно е просто да е по-затворен тип и да не е сигурен как да подходи. Ако дадеш повече инфо, ще има и повече мнения.
Последно редактирано от paradosou : 12-24-2013 на 11:44
Когато едно момче те харесва то ще си проличи просто излизай занимавай се с нещо малко трудно ще го забравиш но с времето става
"трябва да спра да го харесвам" няма как да стане просто така, щракваш с пръсти и всичко е забравено... :\ Та предлагам ти ако толкова много го харесваш опитай се да му го покажеш... Напълно съм съгласен с коментара на baby_baby..
а ти преди да си пробвала с него как знаеш, че не те харесва? защо не пробваш, нищо не губиш, а пък тогава си прави заключенията, може и да те харесва, но просто да не го показва![]()