Здравейте,
От много време се познавам с едно момче. Оказа се , че той има чувства към мен и аз реших да му дам шанс. Отначало всичко беше добре, заедно сме от 2 месеца , но от скоро започнахме да се караме за най-малкото. Започнахме да се събираме и с компанията му. Готини хора , няма как да ти е скучно с тях. Но с течение на времето с един от неговите приятели се сприятелихме и започнахме да се си споделяме и той ми даваше доста съвети.. Работата стана така, че по ирония на съдбата , когато стана това наше сближаване, с приятеля ми започнахме да се караме. Приятелят му започна да ми пише доста и според мен от негова страна не са само приятелски чувства. Проблема е там , че без да се усетя и аз започнах да се увличам по него. Просто имаме еднакви интереси и ме разбира... Сега съм много раздвоена и не знам какво да правя.
П.С. Приятелят ми е много симпатично момче, но е доста избухлив и доста често си го изкарва на мен и това ме дразни много и може би заради това съм обърнала внимание на друго момче.