- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сефте ...
Преди 3 дни си направих сефтето хаха ... нищо не беше планирано и всичко беше ужасноНадявам се, че вече няма да има толкова мъки и болка .. Та направо на въпроса .. Момчето беше без презерватив, но не свърши в мен
Възможно ли е да съм бременна
![]()
Притеснявам се защото съм чела много статии и в тях пише, че първия път е задължително момчето да е с презерватив
![]()
Ми то принципно не само първият път трябва да е с презерватив
Е, като си чела много статии, да беше ги научила, преди да правиш секс.
Наистина ли си 99 набор?
Пресметни си овулацията и се надявай момчето да няма някакви болести.Винаги с презерватив прави секс.
Като се притесняваш, защо го правиш без презерватив. Трябва да мислиш първо, а не после да питаш дали си бременна.
Като толкова се притесняваш да сте го направили с презерватив и винаги е задължително с презерватив
Басии аз на 13 години още учех x+y=Z тия още не знаят за птичките и пчеличките ама се ебът , пък и без предпазни мерки.. То затова има толкова аборти на малолетни и непълнолетни..
Не знам дали ми се реве или ми се драйфа.
Първоначално написано от antifashionshit
Гнусна работа е да чета такива писаници от деца (99-си все пак) но да не съм много off topic ще ти кажа че едвали си бремена но за болести незнам ако момчето е по голямо и има богат сексуален живот не ти завиждам... все тая звуча като лекар стягай се! още си малка за такива работи........
Направила го е вече и от това да се правите на моралисти файда няма.Пък и може да се е случило неочаквано и да не са разполагали с презерватив.Гнусно е иначе на 13-14 да се е*ат , но всичко си опира до това какво иска тя...
Айде айде голяма работа едно време бабите ви само с преверватив са ги отваряли. Спокойно нищо ти няма.
АНДРЕЯ 99има минимален шанс
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Едва ли си бременна.
И моя първи път беше без, две години по-късно не съм мама, тъй че..
И все пак, ползвайте предпазни мерки.
Да удоволствието без презерватив е по-голямо, но здравето и сигурността ви са по-важни. Грижете се за себе си.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Моля те, искам разумно обяснение, защо беше без презерватив ?
аз или тя?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3