във форума ли карахте бъдни вечер?
НАПОЛОВИНА
до към 11, после.. пффф, гладна съм :О
Първоначално написано от Ivaaaaa до към 11, после.. пффф, гладна съм :О После кво?
Първоначално написано от Лилаво_дупе После кво? Е смятай, изпревари ме с въпроса!
Първоначално написано от RagioL Е смятай, изпревари ме с въпроса! Какво да смятам?
Първоначално написано от Ivaaaaa до към 11, после.. после какво?
Първоначално написано от Ivaaaaa до към 11, после.. пффф, гладна съм :О слабо, нямаш ли уважение към семейството си ... аз се натъпках до 9 и отидох да цъкам цс
Първоначално написано от OoVasKoO слабо, нямаш ли уважение към семейството си ... аз се натъпках до 9 и отидох да цъкам цс явно и твоето уважение е колкото моето после...бях навън
Първоначално написано от Ivaaaaa явно и твоето уважение е колкото моето после...бях навън Аз пък си помислих, че си правила нещо друго. :Д
Първоначално написано от Ivaaaaa явно и твоето уважение е колкото моето омг, аз сложих масата и си изядох всичко!
Първоначално написано от Ivaaaaa явно и твоето уважение е колкото моето f u
Квото ти душа иска.
ефектът от боб със зеуе още продължава
фаяр меджик онова дебелото с билярдните стикове със сигурност го е карало тук видях му нещастните постове не знам какъв утайка трябва да си да караш коледа във тиин проблем
заситих глада с цял лимон
Правила