- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Празнична форумна среща - 27-ми декември!
Аз, БожиятАгнец, LambOfGod, позната още като Аз Еба Телетъбиси обявявам форумните празници за официално стартирали. По случая аз и ваш любим, празничен Светльо а.к.а Wax, педал, и OP искаме да ви поканим на нашата невероятна семейна празнична гала вечеря.
Припомням ви, че това е последният ви шанс да видите/се запознаете с Вакс, защото след 27-ми той си заминава за Англия завинаги. Няма да се върне никога повече. :/
Още нямаме набелязан час и място, съответно сега е моментът да предложите подходящо заведение, и да споделите удобният за вас час.
Действайте.
![]()
![]()
![]()
ti ne beshe li ot batak? gtfo 3000 dushi?
2012- 2584
prez 2012 ste bili 2584
от батак съм да , батак се нарича тъй щото забатачвам много хората там. който дойде и умиратвоето туловище например ще го положа при костите на останалите
![]()
ти няма да дойдеш изобщо тъй като нямаш пари за билет дори , плюс това като те видя ще те изритам в муцуната![]()
спри да се праиш на битка тебе никой не те е виждал изсипън мен вече ме видяха , еби си майката![]()
tochno taka, ebi si maikata nasran jmel
не ме разбра насран бухалимах предвид че мен не ме е срам да се покажа , за разлика от тебе лоина топко
като ти видях фотоса щях да повърна , ти не излизаш от у вас понеже щи се смеят лапетата муахах бати простия дори не мои зацепиш за кво говоряаи прекараи си и нова година във форума , нещастна въшко
![]()
значи ти си изрудкаа сега да не си бивша демек пенсионирана изрудка
![]()
и интересно ми е на колко години си че когато ти си правила срещите аз съм нямал интернет , тва значи трябва да си на 35 примернобрех мноо си узряла
Узряла изродка пенсионер, мощно, коте!
По лош път тръгна ти, но кой знае, може такава да ти е била съдбата и по рождение да си си била лоша. А и такива боклуци като Хасан трябва да бъдат оставяни на сухо.
Едва ли си заслужават фекалиите, които боклука Хасан ще хвърли в моя посока след този пост, но пък и кога друг път ще има случай да ти кажа тези неща.
Чудех се къде се кри толкова време.
Каквото повикало - такова се обадило.
А впрочем вижте каква чест ми отдадоха :/
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...43930225_n.jpg