.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    mi6kata_87473
    Guest

KAKVO 6TE NAPRAVITE AKO VIDITE TAKUV SMS?

Zna4i predstavete si 4e s gajeto ste v dobri otno6eniq,no vlizate v mtel.bg i tam vijdate v negoviq profil 4e e izpratil text sas sledniq text "Eii priqtel ela do kluba da vidi6 kvo stava s edin momi4eta az sum tam" i drug SMS s text "Are ela samo da vidi6 nekvi jenki mnogo qki utre sme tam na vsqka cena ela pri kluba"
    Kakvo 6te si pomislite sled kato o6te ne ste govorili s nego?Kakvo bihte mu kazali?I ima li druga vazmojnost za obqsnenie osven tazi 4e vi e IZNEVERIL.
    Toi e stesnitelno mom4e i Vi kazva 4e vie ste vsi4ko za nego.Dokazva vi go mnogo puti.Kazva Vi 4e nqma da pogledne druga i kazva 4e ne e kato drugite mom4eta da izneverqva.Ooo hora pomagaite pls mnogo sum oburkana . Na 16 sum i sum 1 god i poluvina s takova mom4e

Повече от фен Аватара на VeSna
    Слушай сега,мацко - хората са си го казали и са много прави
    "Това, че неможеш да ядеш от деликатеса, незначи че неможеш да гледаш менюто!" К'во е станало като ги е позяпал малко, нали е с теб? Ти да не би като видиш някой сладур да си обръщаш главата на др. страна? Невярвам.... Така че споко !

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мога да ти кажа, че всеки когато поиска може да се прави на какъвто и да е и да казва какво ли не, а всъщност да е друг.. просто той ти е говорил мило, замазвал и е очите, а ти си се връзвала, защото си била влюбена
    е не казвам, че 100% е така, но има голяма вероятност това момче да ги е дрънкал кви ли не само и само да се изкара неспособен на предателство, за да не го подозираш

възможно е и да не ги е пращал той смс-ите, а някой, на когото е дал регистрацията си, но е малко вероятно според мен

най-добре, като се видите, да му кажеш "оо кво става, как мина в клуба, много ли бяха яки ония мацки ?" и от там нататък ще видиш как ще се оправдава..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Е може само да ги е загледал-тва че ходи с теб не значи че не може да гледа другите колкото и дразнещо да е за теб това

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mmm naistina moje nqkoi drug da e izpratil sms-ite ot negovata registraciq...moje sushto da se e ebaval s tva momche i d amu go e pisla samo za da otide pri nego..mnogo variqnti ima shtom e godina i polovina s teb znachi naistina te obicha i dori da zaglejda drugi tova nqma da romeni otnoshenieto mu kum teb..Gospod zatova ni e dal ochi d agledame..se 1 ako nqkoi nechoveshki gotin pich e nqkude okolo teb i nqma da go zgledash..ne mi se vqrva mnogo Prosto kato go vidish pogovori s nego malko pitai go kak e bilo i tn..i ako sam nereshi da ti kaje za teqmomicheta mu kaji che si prochela sms-ite..obache ot tam she stane dr problem..zashtoto toi 100% nqma da ostane ocharovan ot tova che si mu se rovila iz registraciqta
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Shtom se tolkova vreme zaendo bi trqbvalo da si imate doverie ,taka che prosto go popitai
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    соррка 4е 6те ти го кажа , но според мен ти изневерява...и то даже не се старае да го прикрие..смятаййй....ами накарай го да ти признае истината..ако ти изневерява...го къса6..ако пак и пак твърди 4е не ти..6те го пита6 какво иска да каже с тия смс-и ала бала да ти докаже..4е ти си единствена...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    горното мнение бе6е мое..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Извинете ме, ама СМС от сайт, и и-мейл без електронен подпис имат стойност на ВИЦ...

Мега фен Аватара на iiirish
    при вида на подобни смс-и е нормално да си помислиш, че той ти е изневерил. но помисли! защо ние момичетата винаги стигаме до този извод? защото се страхуваме от това да не бъдем предадени! може би те просто са гледали момичетата, но това не значи че е тръгнал да целува някоя или да спи с нея! ти да не би да не гледаш други момчета?! вярно, че е написал, че са хубави, но в крайна сметка ти също не виждаш само него и ако не пред другите, то поне пред себе си признаваш качествата във външността и на други момчета.

говори с него и се опитай да изясните нещата по между си. ако искаш обаче да го изпиташ до край съветвам те да не казваш веднага от къде знаеш за тези момичета. просто му кажи, че си наясно с това и точка с обясненията! ако той отрече - бъди сигурна, че нещата не са невинни! ако си признае - навярно ще ти обясни каква е причината и чак товага прецени дали искаш да прекратиш тази връзка или не

Мега фен
    Град
    SF
    Айде айде! Не е задължително да ти е изневерил. Може просто да е хвърлил око на някоя девойка, но тва пък не озна4ава 4е би направил нещо с нея.
    Пък признай си 4естно - ти не се ли заглеждаш и по други мом4ета? Като видиш някой сладур не ти ли прави впе4атление?

Поговори с приятеля си, кажи му 4е слу4айно си видяла тези смси и го питай има ли нещо от което тррябва да се притесняваш.

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Айде айде! Не е задължително да ти е изневерил. Може просто да е хвърлил око на някоя девойка, но тва пък не озна4ава 4е би направил нещо с нея.
    Пък признай си 4естно - ти не се ли заглеждаш и по други мом4ета? Като видиш някой сладур не ти ли прави впе4атление?

Поговори с приятеля си, кажи му 4е слу4айно си видяла тези смси и го питай има ли нещо от което тррябва да се притесняваш.
    Подкрепям написаното!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

чак до изневери се стигна...това са просто смси, нормално е да се заглежда по др. жени...и да се ожените това няма да се промени, приемай го от сега

Повече от фен
    Кажи му винаги ли си ми бил верен?Кажи го с нормален тон,сякаш не знаеш нищо.Ако не си признае го късаш и му обясняваш за какво го правиш

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ами на мен би ми станало супер гадно,но като се замисля тва ,че е пратил такъв смс не значи,чи ти изневерява. Все пак е нормално момчетата да си говорят така...
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Повече от фен
    Град
    Луната
    Поговори с него може да е нещо съвсем различно от това което си мислиш.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Голям фен Аватара на I_ve7o
    VeSna

Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 1:04 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Слушай сега,мацко - хората са си го казали и са много прави
    "Това, че неможеш да ядеш от деликатеса, незначи че неможеш да гледаш менюто!" К'во е станало като ги е позяпал малко, нали е с теб? Ти да не би като видиш някой сладур да си обръщаш главата на др. страна? Невярвам.... Така че споко !

syglasna sam ) i to napylno :P

Доколкото разбрах от смс който е пратил, е искал да покаже момичетата на некъв негов приятел нали така?? Това не значи че той ги сваля и че е луднал по тях, не че го отричам всичко е възможно!
    Аз например мн пъти съм запознавал мои приятели с момичета на които не бих отказал ако не бях зает вече! Една от положителните запознанства се превърна в мн здрава връзка! Мисля че са заедно вече някъде 1 година!

Така че не му се сърди на твоя! Провери дали се е виждал с друга! Няма начин да не са го видяли някои твои познати в "клуба"
    mEss wIth Th3 bEsT
    dIe L1k3 thE ResT

Мега фен Аватара на koalka
    Е,това,че така е говорил не означава,че веднага ти е изневерил.Споко,ако само гледа е добре.Но на мен би ми станало доста неприятно,ако прочета такова нещо.Но да ти кажа...не мисля,че имаш повод за притеснение.

Голям фен
    mi sled kato ti e dokazal po mn na4ini 4e te obi4a nqma kakvo da se symnqvash nego..

bad_boy_
    Guest

ami....

какво да ти кажа освеб...нямаш основания да се притесняваш за това-че е загледал други момичета не означава че ти не си единствената за него-разбираш ли,колкото и да те обича нормално ще е да "оценява" крастотата на други момичета-просто това е нещо нормално за момчетата ,а ти не си мисли най-лошото веднага щом видиш такъв смс. От това което казваш мисля че той много те обича и ше е тъпо да се скарате за нещо толкова малко

Голям фен
    Napulno sum suglasna s valantin_love .Tova shtqh i az da napisha,ama tq me e izpredvarila
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    мога да ти кажа, че всеки когато поиска може да се прави на какъвто и да е и да казва какво ли не, а всъщност да е друг.. просто той ти е говорил мило, замазвал и е очите, а ти си се връзвала, защото си била влюбена
    е не казвам, че 100% е така, но има голяма вероятност това момче да ги е дрънкал кви ли не само и само да се изкара неспособен на предателство, за да не го подозираш

възможно е и да не ги е пращал той смс-ите, а някой, на когото е дал регистрацията си, но е малко вероятно според мен

най-добре, като се видите, да му кажеш "оо кво става, как мина в клуба, много ли бяха яки ония мацки ?" и от там нататък ще видиш как ще се оправдава..
    Стегнато и ясно

Guest
    Аз бих му светила масълцето!
    Това за мен си е изневяра и унижение, независимо дали се ебе с тях или не!

Guest

Re: KAKVO 6TE NAPRAVITE AKO VIDITE TAKUV SMS?

[quote="mi6kata_87473"]Zna4i predstavete si 4e s gajeto ste v dobri otno6eniq,no vlizate v mtel.bg i tam vijdate v negoviq profil 4e e izpratil text sas sledniq text "Eii priqtel ela do kluba da vidi6 kvo stava s edin momi4eta az sum tam" i drug SMS s text "Are ela samo da vidi6 nekvi jenki mnogo qki utre sme tam na vsqka cena ela pri kluba"
    Kakvo 6te si pomislite sled kato o6te ne ste govorili s nego?Kakvo bihte mu kazali?I ima li druga vazmojnost za obqsnenie osven tazi 4e vi e IZNEVERIL.
    Toi e stesnitelno mom4e i Vi kazva 4e vie ste vsi4ko za nego.Dokazva vi go mnogo puti.Kazva Vi 4e nqma da pogledne druga i kazva 4e ne e kato drugite mom4eta da izneverqva.Ooo hora pomagaite pls mnogo sum oburkana . Na 16 sum i sum 1 god i poluvina s takova mom4e
    emm spored men nqma ni6to pritesnitelno, 4e se e zagledal po dr, vse pak toi e prosto mom4e vs sa taka. Ama ti za6to si mu 4ela smsite aaa? li4noto prostranstvo e ot golqmo zna4enie za mom4etata i ako im go otneme6, zabravi za tqh. Ne se pritesnqvai i vse pak izqsnete se i pogovorete za vruzkata vi i na kude vurvi tq . godina i polovina ne e malko vr i ako naistina prez celiq va6 "suvmesten jivot: toi ti e pokazval kolko mn durji na te, zna4i si ocelila 4oveka spokoino i pogovorete, ne si pravi proburzani izvodi ot vidqnoto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си